reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Piszecie od jakiegoś czasu o prezentach i w końcu się zmobilizowałam. Zrobiłam listę prezentową, a w przyszłym tygodniu przystąpię do ich realizacji. Już od paru lat mamy stały cennik jeżeli chodzi, 50zł/os(+/- parę zł). Za taką kwote można już coś fajnego kupić.

reklama
Ewelak a to ci dobrze Ja mieszkam na trzecim piętrze i nie mam gdzie psów pod blokiem wyprowadzić także nasz najkrótszy spacer za potrzebami to min 20 minut a i tak mało.Sąsiadki nie raz mi się oferowały do popilnowania na ten czas córki ale jakoś tak mi głupio...
My na szczęście mamy mało dzieci do obdarowania a poza prezentem dajemy też paczki ze słodyczami i w zupełności wystarczy...choć chrześnica męża zapytana co by chciała dostać..odpowiedziała że telefon:baffled: i ona zbiera na niego ma już odłożone....500zł......:confused:

Cześć dziewczynki :) u moich pociech Mikołaj już był i są mega zadowolone ;) Ja wcinam śniadanie i piję herbatkę bo dzisiaj postanowiłam poleniuchować sobie troszkę dłużej w łóżku bo jak tylko wstałam to głowa mnie bolała i to już tak mam od dobrych paru dni// :angry:

Czy któraś z Was plamiła po luteinie dopochwowej? Mi się to dzisiaj zdarzyło, na szczęście już jest w miarę ok.

Hej,
a ja zupełnie zapomniałam o Mikołajkach i Mikołajek też zapomniał o mnie :) ehhhh, co zrobić.....

Jak tam się czujecie?
Ja dobrze. Czasem mnie te zrosty bolą.
20 grudnia mam umówione badanie prenatalne. Mam nadzieje, ze nie za wcześnie... ale w końcu w przychodni tak mi wyznaczyli...
Jakoś czas mi strasznie szybko leci.... dopiero co się dowiedziałam o ciąży a to już 9 tygodni skończonych... ehhhhh

reklama
Do góry