klaudia81.81
Fanka BB :)
Na pewno tak bedzie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy się i my Mikołajkowo
U nas już Mikołajek był, przyniósł puzzle, opaski na głowę, bransoletkę którą już rozerwała moja córka :/ przesadził z słodyczami i od rana jest na haju słodyczowym i nic nie da w siebie wmusić no przemyciłam jej tosta więc słodycze schowane a ja biorę się za obiadek
Niczym na razie się nie smaruje. Mój brzuch i tak wygląda jak poszarpaniec :/ dopiero znalazłam preparat który jest rewelacyjny i zaczął mi pomagać no a tu bobas Czy któraś z was może ma coś wspólnego z kosmetologią? Kupiła Kolagen Platinium (Natural collagen inventia Platinium) i nie wiem czy mogę go stosować do uzupełniania kolagenu na brzuchu w ciąży tz na rozstępy :/ Któraś może się w tym temacie orientuje?
asia_asia tak myślę że lepiej było by to skonsultować z lekarzem, a jeśli się plamienie powtórzy pojechać na IP i nie dać się zmyć jakimiś proszkami typu NOSPA może to nie być nic wielkiego mojego Ł. kuzyna żona miała tak w pierwszej ciąży, donosiła i urodziła zdrowego chłopa no i ona właśnie to konsultowała u gina swojego jeśli się nie mylę przepisał luteinę ale czy doustną czy do pochwową to nie mam już pojęcia.
Dziewczyny smarujecie się już czymś by uelastycznić skórę, porządnie ją nawilżyć? Czytałam dużo dobrego o olejku ze słodkich migdałów. Na razie używam oliwki z Rossmanna.