reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Piszecie od jakiegoś czasu o prezentach i w końcu się zmobilizowałam. Zrobiłam listę prezentową, a w przyszłym tygodniu przystąpię do ich realizacji. Już od paru lat mamy stały cennik jeżeli chodzi, 50zł/os(+/- parę zł). Za taką kwote można już coś fajnego kupić.

reklama
Ewelak a to ci dobrze Ja mieszkam na trzecim piętrze i nie mam gdzie psów pod blokiem wyprowadzić także nasz najkrótszy spacer za potrzebami to min 20 minut a i tak mało.Sąsiadki nie raz mi się oferowały do popilnowania na ten czas córki ale jakoś tak mi głupio...
My na szczęście mamy mało dzieci do obdarowania a poza prezentem dajemy też paczki ze słodyczami i w zupełności wystarczy...choć chrześnica męża zapytana co by chciała dostać..odpowiedziała że telefon:baffled: i ona zbiera na niego ma już odłożone....500zł......:confused:

Cześć dziewczynki :) u moich pociech Mikołaj już był i są mega zadowolone ;) Ja wcinam śniadanie i piję herbatkę bo dzisiaj postanowiłam poleniuchować sobie troszkę dłużej w łóżku bo jak tylko wstałam to głowa mnie bolała i to już tak mam od dobrych paru dni// :angry:

Czy któraś z Was plamiła po luteinie dopochwowej? Mi się to dzisiaj zdarzyło, na szczęście już jest w miarę ok.

Hej,
a ja zupełnie zapomniałam o Mikołajkach i Mikołajek też zapomniał o mnie :) ehhhh, co zrobić.....

Jak tam się czujecie?
Ja dobrze. Czasem mnie te zrosty bolą.
20 grudnia mam umówione badanie prenatalne. Mam nadzieje, ze nie za wcześnie... ale w końcu w przychodni tak mi wyznaczyli...
Jakoś czas mi strasznie szybko leci.... dopiero co się dowiedziałam o ciąży a to już 9 tygodni skończonych... ehhhhh

reklama
Do góry