reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Patka tak jak piszą dziewczyny- apap można. Nie wolno ibupromu i pochodnych.

Oj jak się cieszę- była u mnie kumpela z dwójką synów, z którą poznałyśmy się na porodówce i okazało się, że mieszkamy obok siebie:-D Także Zocha i Maciek są totalnymi rówieśnikami. Dzieciaki się wyszalały i mam nadzieje, że po kolacji Zosia padnie, a ja będę miała chwilkę dla siebie.

Ja miałam mieć wizytę w poniedziałek, ale przeniosłam na sobotę, bo B. chce ze mną iść :-D Także o 9 rano zobaczę maluszka :-)A jutro idę do laboratorium porobić badania... Ciekawe na ile mnie naciągną;-)

reklama
Dzieki dziewczyny chciałam się tylko upewnić bo wczoraj tak mnie głowa bolała ze juz nie dawałam rady i wzięłam apap i trochę przestało boleć.

Patka apap to paracetamol, a paracetamol jako jedyny jest dozwolony od początku ciąży.

Ninex super! Ja też na podkarpaciu i też śnieg ostatnio leżał dlatego pytałam. Ale ja w drugą stronę zupełnie bo w Stalowej Woli. Chociaż marzy nam się dom w Bieszczadach!

Martyśka ja do szczuplutkich też nie należe a brzuch mam wielki! Też myślałam najpierw że to wzdęcia, ale ileż można mieć wzdęcia? Zamiast dzisnow nosze leginsy. A i myślę że warstwa tłuszczyku na brzuchu mi tylko powiększa dodatkowo brzuch. I pępek staje się mniej wklęsły!

w kolejnych ciazach szybciej brzuszek widac;)

Patka tak jak dziewczyny pisały Apap i paracetamol można. Czasem lepiej wziasc ta tabletkę niz sie męczyć niepotrzebnie.
Ja dziś cały dzien wymiotuje. Aż glodna non stop jestem a co zjem to mi niedobrze. Masakra normalnie. Mam nadzieje ze mi przejdzie niedługo bo sie wykończę.

Paulla na chwile obecna mieszkam w UK a konkretnie w Birmingham
Dziewczyny co myślicie o farbowaniu włosów w naszym stanie? Bo mnie strasznie korci żeby nałożyć farbę ale sama nie wiem

Patka widzę, że będziemy podobnie świętować 3 urodziny naszych dziewczyn :-D

Wichurka strasznie Ci współczuje tych wymiotów...:-( Ja tam miałam z Zochą- non stop byłam w toalecie. Na spektaklach to się modliłam, żeby się na scenie nie porzygać;-) Na szczęście, minął trzeci miesiąc i jak ręką odjął- nareszcie cieszyłam się ze swojego błogosławionego stanu.

Ewelelinko ja tez tak mualam w ciazy z Hanią tylko ze do porodu. Mało co mi w żołądku zostawało. Mam nadzieje ze tym razem przejdzie po 3 miesiącu :(
Ja do łazienki latałam wszedzie. W pracy, w centrum handlowym w knajpie ehhh

reklama
Ewelka moja sygnatura coś źle pokazuje nie wiem o co chodzi. Moja mała w listopadzie skończyła 3 latka :D twoja kiedy ma urodzinki?

Niby nie powinno się w ciazy włosy farbowac. W pierwszej ciąży nie farbowalam ale nie wiem czy w tej ciąży wytrzymam bez :D

Ostatnia edycja:
Do góry