angi-wawa1988
Fanka BB :)
Świetnie laska z apteki sprzedała mi tydzień temu leki od II trymestu, po prostu cudownie :/ dopiero teraz zauważyłam na opakowaniu od II trymestr... katastrofa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no z witaminami trzeba uważać, gdybyś dostała na odwrót było by mniej biedy a ale w tych może być za dużo witamin jak na ten etapŚwietnie laska z apteki sprzedała mi tydzień temu leki od II trymestu, po prostu cudownie :/ dopiero teraz zauważyłam na opakowaniu od II trymestr... katastrofa
heheh to nie wzdęcia robi się balonikJa od wczoraj mysle ze mam wzdęcia bo przeciez na brzuch jeszcze za wcześnie a tu okazuje sie ze to rzeczywiście moze byc juz brzuszek
Wzdęć nie miałam mieć po czym bo wszystko prawie zwracam do porcelany
Jeansy mnie cisną w pasie, wczoraj jak jechałam autem musiałam rozpiąć a to były te luźniejsze
heh to ja kupiłam dwa biustonosze, odstawiłam córę od cyca - po prawie 2 latach, to myślę coś "im" się należy po ciężkiej pracy i kupiłam takie lepsze, firmowe no yyyy cóż są już za małe, wróciły do pudełek heheJa już na bardziej luźne przeszłam, pewnie jeans nie założę już he he lepiej.. kupiłam nową parę, kilka dni wcześniej zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży :/ ale spoko będą - w sam raz po, jak dojdę do siebie mam nadzieję
(