reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
aniq też mam w poniedziałek pierwsze usg :))))
Tuptam jak szalona w miejscu nie wiem tylko czy znowu nie za prędko ehh z om to był by z 8 tc ale z mojej daty poczęcia to 5tc 2dn ehh ten czas się tak ciągnie że szok :/ wiem nudna już jestem z tą swoją niecierpliwością ale tak baadzo chciała bym żeby wszystko było w porządku żeby serduszko biło no i w ogóle aby wszystko było cacy :)

miq co ja mam Ci tu powiedzieć... małżonek pewnie prze szczęśliwy :-)

Nooo leginsy z futerkiem takim od spodu ;)
Na szczęście w stanik się jeszcze mieszcze chociaż piersi bolą jak na okres czasem bardziej czasem mniej.
Angi-wawa podobno jakos tak jest, że ciąża zaczyna się jak jeszcze w niej nie jesteś (dziwne swoją drogą :D) dlatego liczy się od dnia ostatniej miesiączki. Gdyby to od dnia poczęcia zależało to bylabym dopiero w 4 tygodniu.
Jak coś pokręciłam to sorry :p
Wszystko będzie dobrze, a jak się będziesz niecierpliwić to się będzie dłużyć. Wypoczywaj do tego czasu :)

Fajnie ja się wszyscy o Ciebie troszczą, odpuściłam dwa dni w pracy i już codziennie ktoś dzwoni żeby zapytać czy wszystko w porządku :)

Cześć dziewczyny :)
Widzę ze nie tylko ja nie mogę się wizyty doczekać. Ja mam za tydzień w środę. Jak tydzień temu byłam to jeszcze nic nie było widać. Dzisiaj znowu se test a kupiłam i nasiusialam hih no i oczywiście dwie grube kreski :)
Dziewczyny jak wy liczycie od ostatniej miesiączki?
Można w ciazy apap brać? Zna się ktoś na tym?
Miłego wieczoru ;)

Patka - mój lekarz zabronił mi brać jakich kolwiek leków tak więc apap też się chyba zalicza.. :(

Kochane, już macie brzuszki?? Ale wam zazdroszcze!! <3 U mnie chyba trochę minie za nim się ukarze brzuszek bo ja go już mam ale z tłuszczyku, jestem przy kości więc kuleczka może się chować.. :no:
Widze, że nie tylko ja nie mogę się doczekać wizyty :-D
Moja już w poniedziałek :-)

Angi-wawa, Martyska to jestesmy we trzy na poniedziałek :) ktoś jeszcze ma na ten dzien? Na ktora godz macie? Ja na 10 czyli 11 polskiego czasu :)

Uu to ja niestety dopiero na 18.40
Musze przeżyć całe przedpołudnie i jeszcze 4 h w pracy wysiedzieć.. Jak bym mogła to chodziła bym co tydzien :-D:-D

mi np moja ginekolog pozwolila brac paracetamol jak bol glowy jest silny co mi sie czesto zdarza ale nie biore.
ja druga wizyte mam we wtorek 2!:)

reklama
Patka apap to paracetamol, a paracetamol jako jedyny jest dozwolony od początku ciąży.

Ninex super! Ja też na podkarpaciu i też śnieg ostatnio leżał dlatego pytałam. Ale ja w drugą stronę zupełnie bo w Stalowej Woli. Chociaż marzy nam się dom w Bieszczadach!

Martyśka ja do szczuplutkich też nie należe a brzuch mam wielki! Też myślałam najpierw że to wzdęcia, ale ileż można mieć wzdęcia? Zamiast dzisnow nosze leginsy. A i myślę że warstwa tłuszczyku na brzuchu mi tylko powiększa dodatkowo brzuch. I pępek staje się mniej wklęsły!

Do góry