reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
aniq też mam w poniedziałek pierwsze usg :))))
Tuptam jak szalona w miejscu nie wiem tylko czy znowu nie za prędko ehh z om to był by z 8 tc ale z mojej daty poczęcia to 5tc 2dn ehh ten czas się tak ciągnie że szok :/ wiem nudna już jestem z tą swoją niecierpliwością ale tak baadzo chciała bym żeby wszystko było w porządku żeby serduszko biło no i w ogóle aby wszystko było cacy :)

miq co ja mam Ci tu powiedzieć... małżonek pewnie prze szczęśliwy :-)

Nooo leginsy z futerkiem takim od spodu ;)
Na szczęście w stanik się jeszcze mieszcze chociaż piersi bolą jak na okres czasem bardziej czasem mniej.
Angi-wawa podobno jakos tak jest, że ciąża zaczyna się jak jeszcze w niej nie jesteś (dziwne swoją drogą :D) dlatego liczy się od dnia ostatniej miesiączki. Gdyby to od dnia poczęcia zależało to bylabym dopiero w 4 tygodniu.
Jak coś pokręciłam to sorry :p
Wszystko będzie dobrze, a jak się będziesz niecierpliwić to się będzie dłużyć. Wypoczywaj do tego czasu :)

Fajnie ja się wszyscy o Ciebie troszczą, odpuściłam dwa dni w pracy i już codziennie ktoś dzwoni żeby zapytać czy wszystko w porządku :)

Cześć dziewczyny :)
Widzę ze nie tylko ja nie mogę się wizyty doczekać. Ja mam za tydzień w środę. Jak tydzień temu byłam to jeszcze nic nie było widać. Dzisiaj znowu se test a kupiłam i nasiusialam hih no i oczywiście dwie grube kreski :)
Dziewczyny jak wy liczycie od ostatniej miesiączki?
Można w ciazy apap brać? Zna się ktoś na tym?
Miłego wieczoru ;)

Patka - mój lekarz zabronił mi brać jakich kolwiek leków tak więc apap też się chyba zalicza.. :(

Kochane, już macie brzuszki?? Ale wam zazdroszcze!! <3 U mnie chyba trochę minie za nim się ukarze brzuszek bo ja go już mam ale z tłuszczyku, jestem przy kości więc kuleczka może się chować.. :no:
Widze, że nie tylko ja nie mogę się doczekać wizyty :-D
Moja już w poniedziałek :-)

Angi-wawa, Martyska to jestesmy we trzy na poniedziałek :) ktoś jeszcze ma na ten dzien? Na ktora godz macie? Ja na 10 czyli 11 polskiego czasu :)

Uu to ja niestety dopiero na 18.40
Musze przeżyć całe przedpołudnie i jeszcze 4 h w pracy wysiedzieć.. Jak bym mogła to chodziła bym co tydzien :-D:-D

mi np moja ginekolog pozwolila brac paracetamol jak bol glowy jest silny co mi sie czesto zdarza ale nie biore.
ja druga wizyte mam we wtorek 2!:)

reklama
Patka apap to paracetamol, a paracetamol jako jedyny jest dozwolony od początku ciąży.

Ninex super! Ja też na podkarpaciu i też śnieg ostatnio leżał dlatego pytałam. Ale ja w drugą stronę zupełnie bo w Stalowej Woli. Chociaż marzy nam się dom w Bieszczadach!

Martyśka ja do szczuplutkich też nie należe a brzuch mam wielki! Też myślałam najpierw że to wzdęcia, ale ileż można mieć wzdęcia? Zamiast dzisnow nosze leginsy. A i myślę że warstwa tłuszczyku na brzuchu mi tylko powiększa dodatkowo brzuch. I pępek staje się mniej wklęsły!

Do góry