reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
O nie, też bym chciała dziewczynkę a po objawach widać chlopczyk.
No nic, przynajmniej kosmetyków nie będzie mi podbierał :-D chociaż w tych czasach nigdy nie wiadomo a za 15 lat to już wogóle :-D:-D

Wstałam dzisiaj z dobrym nastawieniem poszłam do pracy a tam menadżerka pyta czy nie chce iść do domu i wziać dzień urlopu bo nie ma za bardzo co robić a nie wyglądam zbyt dobrze :-D

a kiedy ten pępek zaczyna wystawać ? Bo mój tak głeboko że go nie widać :-)
To Wy już tak macie te brzuchy a ja myślałam, że płaszczyk mi starczy na cała zimę a będę musiała chyba dziurę wyciąć na brzuch :szok:

Ja niestety do 14 w pracy a potem dentysta na 14.30 więc za nim dotre do domku i zrobie obiad to troche minie.. :eek:

Hahaha Paula, ja tez zakupiłam kurtkę po czym zrobiłam test.. nowiutka kurtka prawie na styk zapinana :D i wezme przykład z Ciebie i wytne dziure :D:D Zazdroszcze dnia wolnego :(

Ostatnia edycja:
Martyska niestety to już 3 dzień bo jakieś przeziębienie się wdarło ale nie bardzo narzekam bo mogę nic nie robić.
Dziś dziewczyny skoro tak narzekacie gotuję gar obiadu dla wszystkich! Od 15 będzie rozwoził kurier tylko zaznaczcie ile porcji :-D
Jeszcze nie wiem co to będzię bo z Waszymi zachciankami to aż głowa boli co to by miało być :-)

Dziewczyny zazdroszcze gotowania obiadu! Dla mnie gotowanie stalo sie koszmarem. Wszystko mi smierdzi i najprostsza zupa jest niewykonalna.
Ja nie wiem co z tym moim brzuchem kurtke (tez nowa) dopinam ledwo ledwo. Spodnie nawet jak dopne to mnie tak uwieraja ze musze rozpinac. W ogole wielki mam brzuch.

reklama
anieok - az taki brzusio masz ?? Haha no to współczuje, u mnie naszczęscie nic nie widać więc mrozy mi nie straszne bo kurtka zapięta :-D
Może wypróbuj noski które zakłada się na basen i wtedy nie będziesz czuła zapachu :D

Paula - kochana kobietka z Ciebie, ja poprosze naleśniki z bananem i czekolada :tak: :-)

Do góry