reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Super:-)
U mnie zaczął się 6 tydz jutro kolejna wizyta u lekarza i badanie krwi ponieważ mam zbyt niski progesteron:-( i biorę crinon 8 żel ale jestem pozytywnej myśli:tak:
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie

reklama
Hej dziewczyny po dogadaniu się z Michaliną przejęłam prowadzenie listy lipcówek.

Wkrótce wkleję aktualną listę i miała bym do was ogromną prośbę.

Dziewczyny, które pominęłam, a także nowe, które do nas dołączyły proszę by napisały do mnie na pw wiadomość z informacją o chęci wpisania na listę z potencjalnym terminem porodu :) Z góry dziękuje :)

dokladnie Patka czekamy;) ja wczoraj juz sie uspokoilam na czescie:) widzialam nozki raczki slyszalam mocno bijace serduszko.. teraz tylko czekac do 19grudnia na prenatalne i mam nadzieje ze zadne nieprawidlowosci nie wyjda i ze dzidzia zdrowa bedzie:)

Hej dziewczęta :)
Wczoraj byłam u swojej pani ginekolog odnośnie zmiany tej luteiny dopochwowej na doustną. Dostałam duphaston. Oraz krople naturalne na mdłości które u mnie o dziwo nasilają się przed snem. Wczoraj byłam mega śpiąca, w zasadzie zasuwam do 15-16 a potem leżę już plackiem i zasypiam.. A kiedy mam iść spać do łóżka nie umiem zasnąć.. :( do tego budzę się i latam do wc. Mam ogromną ochotę położyć się na brzuchu ale tak mnie piersi bolą że hej.. Smaczki mam na kwaśne... Więc może będzie chłopczyk :) :)
Przed świętami wybieram się do szpitala na badania prenatalne.

niestety co do snu ja mam tak samo... mimo ze jestem spiaca to i tak krece sie caly czas a nie spie.. do tego mdlosci tak samo albo pojawiaja sie w nocy albo wieczorem i wez tu spij. coz wiem tylko ze jakos musimy to przetrwac mam nadzieje ze bedzie lepiej.

reklama
witam :)
moj brzuch i tak jest duzy wiec na razie nie widze roznicy :) co do snu to spac mi sie chce ciagle ale nocki ciezkie bo synek do nas przychodzi w nocy i strasznie sie rzuca :baffled:wiec nie wyspana jestem.
karolina co to za kropelki sa na mdlosci. mnie tez na wieczor mecza :(

Do góry