P
pani.olga
Gość
ja już mam wybrane, dla dziewczynki wpadło od razu, dla chłopca trochę się namyśleliśmy (;
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to pochwal się my z pierwszym dzieckiem nie mieliśmy problemu, odrazu była Lilianka a o chłopcu nawet nie myśleliśmyja już mam wybrane, dla dziewczynki wpadło od razu, dla chłopca trochę się namyśleliśmy (;
mnie się podobało bardzo Tola i Lena, ale tak nazywają się dzieci moich bardzo bliskich koleżanek, więc wiadomo (;
jeśli będzie dziewczynka, to Ida (choć rozmyślałam jeszcze nad Polą), a chłopiec - Eryk.
doszłam do wniosku, że jak spojrzę na malucha, to może nagle będzie olśnienie "musisz się nazywać tak i tak"
@A1990: w którym szpitalu chcesz rodzić?
jeszcze nie mam zielonego pojecia chodze do gin prywatnie i wiem ze ona pracuje w bielanskim wiec moze.. ale tez biore pod uwage szpital w pruszkowie bo mam niedaleko ale tez nie wiem czy caly czas bede tu mieszkac czy przypadkiem przed porodem nie zmienie miejsca zamieszkania tak wiec poki co nic nie wiem a Ty?
a chodze do Magdaleny Holownia. Przecudowna lekarka uwielbiam ja no ja nic nie wiem kurde;p wiem na razie sie jeszcze nie zastanawialamo, a do kogo chodzisz? bo ja też prywatnie (Medicover) i mój też pracuje w Bielańskim (;
ale ja myślałam albo o Inflanckiej albo o Żelaznej (Św. Zofii).
ja jestem z tych co to muszą mieć wszystko ogarnięte, już mam nawet plan porodu (;
Lilianke polecem, ale musicie wiedziecz czy przez "n" czy "nn" heheh a Lenkę ma bratowaco do imion mi bardzo podoba sie Liliana a mojemu Lena wiec zobaczymy a co do chlopca nie wiem Mikolaj i Łukasz chyba najbardziej wchodza w gre
pani.olga heheh fajne podejście, ale jak będę znała płeć to ja bym wolała po imieniu mówić do brzucha heheh
ale z tym planem porodu to żartujesz cooo? u nas 2 lata temu mój plan porodu do kosza wywalili ...
a chodze do Magdaleny Holownia. Przecudowna lekarka uwielbiam ja no ja nic nie wiem kurde;p wiem na razie sie jeszcze nie zastanawialam