reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

no, to już będzie równo 12 tydzień wtedy. nie widać suwaczka? bo ja widzę u siebie.

trochę nierozgarnięty, może spróbuj do kogoś innego? a w ogóle jakie miasto? bo są takie przychodnie, które w ogóle na te limity nie patrzą, warto takiej poszukać, żeby potem się nie stresować i nie rujnować portfela.
ja nie widzę suwaczka
ja oprócz na nfz na te prenatalne i połówkowe będę prywatnie chodziła, tam gdzie pierwszą ciąże prowadziłam, teraz niestety nie stać mnie na prywatne wizyty co 4 tyg:( j
ja jestem z małego miasteczka i tutaj jest tylko jedna przychodnia, poszłam tu z tego względu, że latwiej mi z dzieckiem wyskoczyć, zobaczymy jak będzie przy następnej wizycie

reklama
Witam dziewczyny

przepraszam ze tak rzadko zaglądam ale brak czasu....teściu ma terminalne stadium raka, juz calkowicie sie poddał, poprostu nie wyobrażam sobie najbliższych tygodni

co do ciązy to pierwsze 4 byly planowane...co prawda dwa razy sie nie udalo....a teraz wpadka...ale sie cieszymy:-)

kunda współczuje ci z całego serca.. mój ojciec umarł na raka płuc, właśnie w andrzejki mineła pierwsza rocznica jego śmierci.. a na dodatek mamie zrobiła tak prezent bo to data mojej mamy urodzin..

Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.

Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta

Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.

1897909_380687202107117_3000868947318714483_n.jpg

witam :) oj jak mnie dzis mdlosci mecza blleee :dry: ja dzis bylam zrobic morfologie i mocz a przy okazji tsh,ft4. do lekarza ide we czwartek. chodze na nfz a on nie ma usg wiec moze sie wybiore zobaczyc w przyszlym tygodniu co u malego slychac.
kunda wspolczuje :( moj tata choruje na pochp i tez kiepsko jest. wydolnosc pluc tylko 30 % :(

Martyska 1223 - gin przepisał Ci euthyrox?? no chyba jest niepoważny, ja miałam problemy z tsh w pierwszej ciazy o od razu skierowanie do endokrynologa i opieka przez cała ciąże.

reklama
A1990 to super

ja wizyte mam dopiero jutro i jutro odbiore wyniki bo nie chcialo mi sie specjalnie po nie jechac wczesniej.

Do góry