reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

lilikasia - ja tam dzisiaj rozmawiałam z endokrynologiem który powiedział, że nie mam żadnych przeciw wskazań do brania tych tabletek. Gdyż nie dość, że mam najmniejsza dawke przypisana, to są to leki które jak najbardziej mogą brać kobiety w ciąży jak i karmiące. A nie wydaje mi się, żeby mój lekarz niemiał pojecią co robi bo wybrałam najlepszego lekarza z mojego miasta jako że to moja pierwsza ciąza i chucham na nią i dmucham i doktor o tym wie :-)

reklama
martyska - wiem, że można brać, bo też je brałam, ale chodzi o to, że pod opieką endokrynologa, a nie ginekologa. miałam usg tarczycy, comiesięczne badania.

Póki co widać tylko malutki pęcherzyk w macicy. Ładny, okrągły, ale malutki. jak 4tc
Jutro i w pt mam zrobić betę
Wg om 5t6d
Beta w 27dc byla 52, w 29dc 141

Mili co sie dzieje?? Czemu jestes w szpitalu?????????????????

Nanulinka u mnie najpierw też był pecherzk jak w 4 tc, a wg OM byl 6 tc.... a tydzien pozniej juz bylo kawał dziecka z bijącym sercem widac :D Dawaj znaka jak bedzie rosla beta :)

Póki co widać tylko malutki pęcherzyk w macicy. Ładny, okrągły, ale malutki. jak 4tc
Jutro i w pt mam zrobić betę
Wg om 5t6d
Beta w 27dc byla 52, w 29dc 141

Mi z OM wyszedł 8/9 TC a z usg 6 wiec i lekarz powiedział ze OM to przybliżony czas zajścia ponieważ owu nie muszą być regularnie np 2 tyg po okresie Ja swoja miałam 3 tyg po o :) będzie dobrze trzymamy kciuki :)

reklama
Do góry