reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Witajcie
ja po wizycie:) ktosiek ma juz 3,1cm serduszko bije 170/min:) dostalam lek na obnizenie tsh i zobaczymy jak to bedzie:)
ooo to chyba będzie najstarszy lipcowy maluszek

Póki co widać tylko malutki pęcherzyk w macicy. Ładny, okrągły, ale malutki. jak 4tc
Jutro i w pt mam zrobić betę
Wg om 5t6d
Beta w 27dc byla 52, w 29dc 141
dawaj znać jak beta rośnie &&&&&&&&&&&&&&

Ja też strasznie senna,a le przy małym szogunie nie ma szans na drzemkę, a dziś mam potwornego lenia ah:(

reklama
Cześć kochane, jak poranek ?
Ja od rana zalatana i teraz wpadłam do domu i robie szybki obiad bo na 14 do pracy a w brzuchu burczy jak bym 2 dni nie jadła ;D

Alee.. w tej porannej bieganinie wpadłam do pepcko i znalazłam sobie prezent na mikołajki. Zestaw czarnych kwadratowych talerzy :-) tylko niestety ich waga robiła swoje, i wolałam je zostawić w samochodzie, żeby Tomek je wniósł bo ja jak je dotarmosiłam do auta ze sklepu to już czułam jak coś mnie kuło ;/

Tak więc ja szybko sprzątam i pakuje się do pracy. Może dziś uda mi się coś napomknąć o dzidzi :)

A głodna jestem jak to wilk. Nadczo musiałam tam siedziec tyle godzin masakra bo krew mi jeszcze pobierali. Patrzę się na książeczkę ciąży i pisze ze termin na 20.7 dziwne mi wychodziło na 26 napewno jeszcze się zmieni. Dzięki dziewczyny za &&& :) :) :) :)

reklama
Do góry