klaudia81.81
Fanka BB :)
Po porodzie jest taka adrenalina, ze przez tydzien mozesz nie spac I byc caly czas na pelnych obrotach
Jezuu ja tak nie mialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po porodzie jest taka adrenalina, ze przez tydzien mozesz nie spac I byc caly czas na pelnych obrotach
w ogole spac nie moglam przez pierwszy miesiac mialam bardzo plytki sen jesli zasnelam. dziecie smacznie sobie spalo, a mamacia wolala patrzec na nia zamiast isc spacJezuu ja tak nie mialam
w ogole spac nie moglam przez pierwszy miesiac mialam bardzo plytki sen jesli zasnelam. dziecie smacznie sobie spalo, a mamacia wolala patrzec na nia zamiast isc spac
Ja odwrotnie ale to pewno dlatego ze lekka depresja mnie po porodzie zlapala. Faktem ze po okolo miesiacu bylo o wiele lepiej
A tu coś dla poprawienia humoru:-)
Ja Kobieta..
Tak, tak.. My Kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju!
- Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
- Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę.
- Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna".
- Najpiękniejsze słowa świata. "Idę na zakupy"
- Nie mam żadnych dziwactw. To są "special effects"
- Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości.
- Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera.
- My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle. Bo w końcu jesteśmy elastyczne.
- To nie jest żaden tłuszcz. To "erotyczna powierzchnia użytkowa".
- Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu.... a potem uczynił ziemię okrągłą.
- Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!"
No u nas w PL wiadomo jest trochę inaczej. Nie idzie nam to z macierzyńskiego, tylko ze zwolnienia lekarskiego, płatnego 100%, więc w sumie nie ma takich aż dylematów... Ja planuję jakoś od maja, ale wyjdzie w proszku. Myślę, też że w marcu wezmę jakiś tydzień, albo kilka dni wolnego żeby odpocząć.Mozliwe.
Dziewczyblny od ktorego tyg zamierzacie przestac pracowac?
Ja sie zastanawiam na poczatku chcialam juz w maju ale teraz mi sie odmienilo I postanowilam pracowac do przed ostatniego tyg czerwca by nie marnowac tyg macierzynskiego
No u nas w PL wiadomo jest trochę inaczej. Nie idzie nam to z macierzyńskiego, tylko ze zwolnienia lekarskiego, płatnego 100%, więc w sumie nie ma takich aż dylematów... Ja planuję jakoś od maja, ale wyjdzie w proszku. Myślę, też że w marcu wezmę jakiś tydzień, albo kilka dni wolnego żeby odpocząć.