reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
Mnie nie boli za to straaasznie mi sie nudzi... dziewczynki piszcie cos:sly:
klaudia81.81
Ja mam dzis wolne i przez to wrazenie ze mam duzo sil. Jak jutro przyjdzie jechac do pracy to mi przejdzie
klaudia81.81
Pojde za tydzien na to zwolnienie bo naprawde ciezko mi nadazyc w pracy ale ciekawe czy po paru dniach tego nie pozaluje... a jak juz wezma zastepstwo to nie bedzie powrotu...
Mam to samo (wczoraj był wyjątek bo czułam się jakoś słabo)... Ale przychodzi poniedziałek i trzeba wstać i mi ciężko.Ja mam dzis wolne i przez to wrazenie ze mam duzo sil. Jak jutro przyjdzie jechac do pracy to mi przejdzie
No mnie się wydaje, że jeszcze się w domu nasiedzę na macierzyńskim czy na końcówce ciąży, zwlaszcza, że nie mam za bardzo koleżanek w okolicy, a nawet jak kilka może mam nie tak daleko to w dzień pracują. Będę siedzieć w domu sama i się nudzić, bo ile można chodzić na zakupy. A w pracy trochę odpoczywam od tematów ciążowych, podejmuję jakiś wysiłek intelektualny, rozmawiam z ludźmiPojde za tydzien na to zwolnienie bo naprawde ciezko mi nadazyc w pracy ale ciekawe czy po paru dniach tego nie pozaluje... a jak juz wezma zastepstwo to nie bedzie powrotu...
klaudia81.81
No wlasnie ... ja tez tu za bardzo na miejscu nikogo nie znam... tez sie boje czy sie nie zanudze...
reklama
Ja na zwolnieniu jestem już 2 miesiąc i powiem wam że dostaje już trochę w głowę z nudów. Na początku odpoczelam sobie i byłam przeszczesliwa że nie muszę rano wstawać, ale teraz mój każdy dzień wygląda tak samo.... Ile można sprzątać czy po sklepach chodzić tym bardziej że nie zawsze ma sie na to siły. Od niedawna tu mieszkamy zdala od rodziny więc nawet nie mam sie z kim spotkać, ale cóż wiem dla kogo jestem w domu (czyt dla synusia) i że za niedługo mogę tęsknić za tymi nudami:-)