reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
witajcie:)
wkóncu znalazłam chwilę by do was zajrzeć :-)
monia weź odpocznij sobie, asienka ma rację, a teraz twoje samopoczucie jest najważniejsze :)

Mnie tez wszystko meczy nic mi sie nie chce paru krokow bez zadyszki nie moge przejsc ale gdzie by nie czytal to wszedzie napisane ze w drugim trymestrze tryska sie energia i witalnoscia :D

Monia - przytulam Cię! Ja też nie daję rady ze sprzątaniem, a mam dużo mniej metrów niż Ty i dlatego od niedawna przychodzi do nas raz w tygodniu dziewczyna i sprząta za mnie. Ja wtedy prawie orgazm przeżywam, że nic nie robię, a posprzątane jest:)) Także bardzo polecam.

U nas bardzo udany dzień, nawet plac zabaw z chłopakami zaliczyłam. Jak teraz w ciąży z nimi gdzieś chodzę to normalnie dumna z siebie jestem, że takich mam dwóch i jeszcze trzecie w brzuchu:) A dzisiaj zauważyłam pierwsze krokusy i przebiśniegi na naszym podwórku:)

Miłego wieczoru, ja zmykam spać.

Angie Ja dopiero 12 marca się dowiem,kawał czasu.
Monia nie łam się minie tak szybko jak się pojawiło.Tylko zacznie się cieplej i zieleniej robić.Tulam!!!
Wagą się proszę nie przejmować indywidualna sprawa każdej,Ja mam za mało a czuję się świetnie i dziecko też.Po porodzie się takie tematy ogarnia;)Można nawet ten wątek stworzyć np'powrót do formy po ciąży' i będziemy się dopingować.
Malf dlatego moja zostaje w domu;)

Monia - przytulam Cię! Ja też nie daję rady ze sprzątaniem, a mam dużo mniej metrów niż Ty i dlatego od niedawna przychodzi do nas raz w tygodniu dziewczyna i sprząta za mnie. Ja wtedy prawie orgazm przeżywam, że nic nie robię, a posprzątane jest:)) Także bardzo polecam..
Też mam taką panią już chyba 2 lata i polecam :) Wolne kilka godzin dodatkowo w tygodniu - bezcenne :)

Monia,ja mam prawie codziennie niechęć,zmęczenie itp,dziś wyjątkowo dostałam jak na ten trymestr wypada extra dodatkowa dawkę energii....zobaczymy co w odpowiedzi jutro dostanę

EwciaZ ja też się cieszę,że dwojeczka juz jest,a 3w drodze....taka naprawdę już fajowa rodzinka....

Dzieki dziewczyny! Jestescie kochane! Tylko jest jeden problem... Jeszcze bardzuej mnie balagan i brud wkurza niz sprzatanie... Uwielbiam naszego psa! Jest cudowny, ale przez nia sprzatania nie widac konca...a ja sie mecze wyjsciem na spacer jakbym maraton przebiegla... Masakra!

reklama
Witam

Ostatnio mialam kłopot z inernetem jedna strona otwieral przez 5 min i sie zawieszal...az mi sie nie chcialo nic robic

Monia ja posprzatam , faceci moi sie przewina i trzeba by sprzatac od poczatku...wiec naprawde dalam sobie spokoj...

Do góry