reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej dziewczyny . Gratuluję udanych wizyt :tak: Mój maluszek w 17 tc ważył ponad 200 gram ciekawa jestem ile waży teraz :-)
brzuch mam coraz większy a apetyt jakby zerowy .. dzisiaj znowu przespałam całe popołudnie i chyba mam niestrawność po zjedzeniu 3 parówek :wściekła/y: czekam na R ma mi przywiezć coca colę .
Szyjkę mam w porządku ale ile ma to nie wiem... wiem tylko tyle że ładnie zamknięta...
Dzidziulek kopie coraz mocniej .. za 2 dni zaczynamy 21 tydzień .. ;-);-)
Ale bym chciała wiedzieć jakiej jest płci , zazdroszczę że już wszystkie praktycznie wiecie , Angi tylko my we dwie zostałyśmy pod znakiem zapytania he he ... :-p
Dziewczyny a jak wasze piersi ? Moje są ciemne , ciężkie i ogromne... chyba pora kupić nowy stanik :tak:

Oj tak cycki mam ogromne, ciężkie i bolące sutki. I żyły takie niebieskie widać na piersiach.

reklama
Taki kaprys na kolacje ...

Załączniki

• 1424375575037.jpg
    1424375575037.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 39
No to jest nas więcej :) to fajnie , no cycochy są ogromne też jutro muszę się rozejrzeć za kupnem staników bynajmniej też ze 2 .
Moja znajoma urodziła 11 lutego córeczkę w naszym szpitalu w Zabrzu cesarkę miała , termin wypadał jej na ostatni luty i podpytałam ją tak troszkę co się pozmieniało względem opieki matki i dziecka . Np wiem że nie robią już lewatywy , ciuszki są szpitalne , sale 2 osobowe z łazienką i wc... dania są do wyboru... zestaw nr 1 lub zestaw nr 2... Leży się 3 dobry... tata może poczekać na wygodnych sofach przy sali operacyjnej i pokazują mu maluszka... także rewelacja.. od pazdziernika mamy nowy szpital i z tego co widzę dużo kobiet jest zadowolonych .

No to jest nas więcej :) to fajnie , no cycochy są ogromne też jutro muszę się rozejrzeć za kupnem staników bynajmniej też ze 2 .
Moja znajoma urodziła 11 lutego córeczkę w naszym szpitalu w Zabrzu cesarkę miała , termin wypadał jej na ostatni luty i podpytałam ją tak troszkę co się pozmieniało względem opieki matki i dziecka . Np wiem że nie robią już lewatywy , ciuszki są szpitalne , sale 2 osobowe z łazienką i wc... dania są do wyboru... zestaw nr 1 lub zestaw nr 2... Leży się 3 dobry... tata może poczekać na wygodnych sofach przy sali operacyjnej i pokazują mu maluszka... także rewelacja.. od pazdziernika mamy nowy szpital i z tego co widzę dużo kobiet jest zadowolonych .

Kurde o takich warunkach to tylko pomarzyc...

Mili, ja nie jestem przesądna, czy jakaś dziwna, ale zawsze staram się dowiedzieć co oznacza imię, które podoba mi się dla dziecka...
oto AMELIA: oprócz ogólnodostępnego i znanego znaczenia, jest również i takie, zwyczajne tłumaczenie:
[h=1]Amelia (medycyna), Amelia (łac. amelia, z gr. α = "bez" + μέλος, μέλεα = "kończyna, kończyny") – wada wrodzona polegająca na całkowitym braku kończyny lub kończyn. Może stanowić część zespołu wad wrodzonych lub występować jako wada izolowana, w części przypadków będąca wynikiem działania szkodliwych czynników (teratogenów) na rozwijający się zarodek lub płód.[/h]
ewczis, czy to frytki domowej roboty?? też ostatnio takimi się zajadaliśmy, ale chyba z godzinę je robiłam....

ja też mam z (.)(.) jakąś masakrę.... miałam 65D/E, a zaraz 75E będę musiała chyba kupić...

Mili, ja nie jestem przesądna, czy jakaś dziwna, ale zawsze staram się dowiedzieć co oznacza imię, które podoba mi się dla dziecka...
oto AMELIA: oprócz ogólnodostępnego i znanego znaczenia, jest również i takie, zwyczajne tłumaczenie:
[h=1]Amelia (medycyna), Amelia (łac. amelia, z gr. α = "bez" + μέλος, μέλεα = "kończyna, kończyny") – wada wrodzona polegająca na całkowitym braku kończyny lub kończyn. Może stanowić część zespołu wad wrodzonych lub występować jako wada izolowana, w części przypadków będąca wynikiem działania szkodliwych czynników (teratogenów) na rozwijający się zarodek lub płód.[/h]
ewczis, czy to frytki domowej roboty?? też ostatnio takimi się zajadaliśmy, ale chyba z godzinę je robiłam....

ja też mam z (.)(.) jakąś masakrę.... miałam 65D/E, a zaraz 75E będę musiała chyba kupić...

Lol przy alusi sprawdzalismy, z teraz nawet o tym nie pomyslalam. Sprawdzam marysie ;)

reklama
Do góry