reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej dziewczyny . Gratuluję udanych wizyt :tak: Mój maluszek w 17 tc ważył ponad 200 gram ciekawa jestem ile waży teraz :-)
brzuch mam coraz większy a apetyt jakby zerowy .. dzisiaj znowu przespałam całe popołudnie i chyba mam niestrawność po zjedzeniu 3 parówek :wściekła/y: czekam na R ma mi przywiezć coca colę .
Szyjkę mam w porządku ale ile ma to nie wiem... wiem tylko tyle że ładnie zamknięta...
Dzidziulek kopie coraz mocniej .. za 2 dni zaczynamy 21 tydzień .. ;-);-)
Ale bym chciała wiedzieć jakiej jest płci , zazdroszczę że już wszystkie praktycznie wiecie , Angi tylko my we dwie zostałyśmy pod znakiem zapytania he he ... :-p
Dziewczyny a jak wasze piersi ? Moje są ciemne , ciężkie i ogromne... chyba pora kupić nowy stanik :tak:

Oj tak cycki mam ogromne, ciężkie i bolące sutki. I żyły takie niebieskie widać na piersiach.

reklama
Taki kaprys na kolacje ...

Załączniki

• 1424375575037.jpg
    1424375575037.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 45
No to jest nas więcej :) to fajnie , no cycochy są ogromne też jutro muszę się rozejrzeć za kupnem staników bynajmniej też ze 2 .
Moja znajoma urodziła 11 lutego córeczkę w naszym szpitalu w Zabrzu cesarkę miała , termin wypadał jej na ostatni luty i podpytałam ją tak troszkę co się pozmieniało względem opieki matki i dziecka . Np wiem że nie robią już lewatywy , ciuszki są szpitalne , sale 2 osobowe z łazienką i wc... dania są do wyboru... zestaw nr 1 lub zestaw nr 2... Leży się 3 dobry... tata może poczekać na wygodnych sofach przy sali operacyjnej i pokazują mu maluszka... także rewelacja.. od pazdziernika mamy nowy szpital i z tego co widzę dużo kobiet jest zadowolonych .

No to jest nas więcej :) to fajnie , no cycochy są ogromne też jutro muszę się rozejrzeć za kupnem staników bynajmniej też ze 2 .
Moja znajoma urodziła 11 lutego córeczkę w naszym szpitalu w Zabrzu cesarkę miała , termin wypadał jej na ostatni luty i podpytałam ją tak troszkę co się pozmieniało względem opieki matki i dziecka . Np wiem że nie robią już lewatywy , ciuszki są szpitalne , sale 2 osobowe z łazienką i wc... dania są do wyboru... zestaw nr 1 lub zestaw nr 2... Leży się 3 dobry... tata może poczekać na wygodnych sofach przy sali operacyjnej i pokazują mu maluszka... także rewelacja.. od pazdziernika mamy nowy szpital i z tego co widzę dużo kobiet jest zadowolonych .

Kurde o takich warunkach to tylko pomarzyc...

Mili, ja nie jestem przesądna, czy jakaś dziwna, ale zawsze staram się dowiedzieć co oznacza imię, które podoba mi się dla dziecka...
oto AMELIA: oprócz ogólnodostępnego i znanego znaczenia, jest również i takie, zwyczajne tłumaczenie:
[h=1]Amelia (medycyna), Amelia (łac. amelia, z gr. α = "bez" + μέλος, μέλεα = "kończyna, kończyny") – wada wrodzona polegająca na całkowitym braku kończyny lub kończyn. Może stanowić część zespołu wad wrodzonych lub występować jako wada izolowana, w części przypadków będąca wynikiem działania szkodliwych czynników (teratogenów) na rozwijający się zarodek lub płód.[/h]
ewczis, czy to frytki domowej roboty?? też ostatnio takimi się zajadaliśmy, ale chyba z godzinę je robiłam....

ja też mam z (.)(.) jakąś masakrę.... miałam 65D/E, a zaraz 75E będę musiała chyba kupić...

Mili, ja nie jestem przesądna, czy jakaś dziwna, ale zawsze staram się dowiedzieć co oznacza imię, które podoba mi się dla dziecka...
oto AMELIA: oprócz ogólnodostępnego i znanego znaczenia, jest również i takie, zwyczajne tłumaczenie:
[h=1]Amelia (medycyna), Amelia (łac. amelia, z gr. α = "bez" + μέλος, μέλεα = "kończyna, kończyny") – wada wrodzona polegająca na całkowitym braku kończyny lub kończyn. Może stanowić część zespołu wad wrodzonych lub występować jako wada izolowana, w części przypadków będąca wynikiem działania szkodliwych czynników (teratogenów) na rozwijający się zarodek lub płód.[/h]
ewczis, czy to frytki domowej roboty?? też ostatnio takimi się zajadaliśmy, ale chyba z godzinę je robiłam....

ja też mam z (.)(.) jakąś masakrę.... miałam 65D/E, a zaraz 75E będę musiała chyba kupić...

Lol przy alusi sprawdzalismy, z teraz nawet o tym nie pomyslalam. Sprawdzam marysie ;)

reklama
Do góry