reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi i bardzo dobrze,że nie wierzysz w zabobony,też staram się odsuwac od siebie takie rzeczy..... jeżeli chodzi o imiona to lubię po prostu wiedzieć skąd się wzięło,kto go nosił ...

Ja ostatnio męczę się z zasypianiem wieczornym,a w ciągu dnia oczy same mi się zamykają... :banghead:

Widzę,że nasi mezowie stają się poniekąd lekko irytujący dla nas :rolleyes:

reklama
Też w zabobony nie wierzę ;-) Angi no serio taki nam komfortowy szpital wybudowali . Także jeśli są tu jakieś dziewczyny ze śląska a myślą nad szpitalem to mogę polecić świeżo otwarty szpital w Zabrzu :-):tak:
A mnie prawa brodawka coś ciągnie... boli to ... też zaraz się kładę he he może i ja swojego pogwałcę ;-):tak:

Angi i bardzo dobrze,że nie wierzysz w zabobony,też staram się odsuwac od siebie takie rzeczy..... jeżeli chodzi o imiona to lubię po prostu wiedzieć skąd się wzięło,kto go nosił ...

Ja ostatnio męczę się z zasypianiem wieczornym,a w ciągu dnia oczy same mi się zamykają... :banghead:

Widzę,że nasi mezowie stają się poniekąd lekko irytujący dla nas :rolleyes:

Lekko bardzo ;) Myślę że trochę podirytowana jestem też już choróbskiem młodej, nie że jest chora tylko że od tygodnia nie wynurzyłam się nawet po zakupy i już mnie nosi ;)

Mi nie tyle co zabobon chodziło tylko o nie fortunny zbieg okoliczności :/ z imieniem Amelia

Czy jest coś piękniejszego jak usłyszeć: "Mamo, nie mogę zasnąć. Chodź i przytul mnie, ja lubię się do Ciebie przytulać" Pa pa :) później może jeszcze zajrzę :D obowiązki a raczej przyjemności wzywają :D

Dziewczyny sex nie pomaga... To ten etap przemeczenia kiedy oddychanie, mruganie powiekami i wzrost paznokci meczy... :(

Angi ja mam naturalny 14kg noaly budzik na 4 lapkach... Zimny, mokry nos mnie budzi miedzy 5 s 6 rano... Dresy i biegusiem na spacerek siusiu...

Dziewczyny sex nie pomaga... To ten etap przemeczenia kiedy oddychanie, mruganie powiekami i wzrost paznokci meczy... :(

Angi ja mam naturalny 14kg noaly budzik na 4 lapkach... Zimny, mokry nos mnie budzi miedzy 5 s 6 rano... Dresy i biegusiem na spacerek siusiu...

To moze relaksujaca kapiel?
Musisz wychowac sobie psiaka jak my :D pierwszy spacer dopiero przed wyjsciem Panci na do pracy czyli okolo 11 do tego czasu pies smacznie sobie ziuzia ;)

Ostatnia edycja:
Mili z 3.5 miesiecznym szczeniakiem malo to realne... Cieszymy sie, ze zaczyna sama wolac na spacer... Latam co 2/3h na spacerek...

reklama
Do góry