reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi i bardzo dobrze,że nie wierzysz w zabobony,też staram się odsuwac od siebie takie rzeczy..... jeżeli chodzi o imiona to lubię po prostu wiedzieć skąd się wzięło,kto go nosił ...

Ja ostatnio męczę się z zasypianiem wieczornym,a w ciągu dnia oczy same mi się zamykają... :banghead:

Widzę,że nasi mezowie stają się poniekąd lekko irytujący dla nas :rolleyes:

reklama
Też w zabobony nie wierzę ;-) Angi no serio taki nam komfortowy szpital wybudowali . Także jeśli są tu jakieś dziewczyny ze śląska a myślą nad szpitalem to mogę polecić świeżo otwarty szpital w Zabrzu :-):tak:
A mnie prawa brodawka coś ciągnie... boli to ... też zaraz się kładę he he może i ja swojego pogwałcę ;-):tak:

Angi i bardzo dobrze,że nie wierzysz w zabobony,też staram się odsuwac od siebie takie rzeczy..... jeżeli chodzi o imiona to lubię po prostu wiedzieć skąd się wzięło,kto go nosił ...

Ja ostatnio męczę się z zasypianiem wieczornym,a w ciągu dnia oczy same mi się zamykają... :banghead:

Widzę,że nasi mezowie stają się poniekąd lekko irytujący dla nas :rolleyes:

Lekko bardzo ;) Myślę że trochę podirytowana jestem też już choróbskiem młodej, nie że jest chora tylko że od tygodnia nie wynurzyłam się nawet po zakupy i już mnie nosi ;)

Mi nie tyle co zabobon chodziło tylko o nie fortunny zbieg okoliczności :/ z imieniem Amelia

Czy jest coś piękniejszego jak usłyszeć: "Mamo, nie mogę zasnąć. Chodź i przytul mnie, ja lubię się do Ciebie przytulać" Pa pa :) później może jeszcze zajrzę :D obowiązki a raczej przyjemności wzywają :D

Dziewczyny sex nie pomaga... To ten etap przemeczenia kiedy oddychanie, mruganie powiekami i wzrost paznokci meczy... :(

Angi ja mam naturalny 14kg noaly budzik na 4 lapkach... Zimny, mokry nos mnie budzi miedzy 5 s 6 rano... Dresy i biegusiem na spacerek siusiu...

Dziewczyny sex nie pomaga... To ten etap przemeczenia kiedy oddychanie, mruganie powiekami i wzrost paznokci meczy... :(

Angi ja mam naturalny 14kg noaly budzik na 4 lapkach... Zimny, mokry nos mnie budzi miedzy 5 s 6 rano... Dresy i biegusiem na spacerek siusiu...

To moze relaksujaca kapiel?
Musisz wychowac sobie psiaka jak my :D pierwszy spacer dopiero przed wyjsciem Panci na do pracy czyli okolo 11 do tego czasu pies smacznie sobie ziuzia ;)

Ostatnia edycja:
Mili z 3.5 miesiecznym szczeniakiem malo to realne... Cieszymy sie, ze zaczyna sama wolac na spacer... Latam co 2/3h na spacerek...

reklama
Do góry