reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Mnie wkurza jak moj maz podlogi myje... Wole sama. Ale ostatnio przegielam chyba bo dojsc do siebie nie moge a jeszcze z psem ciagle cos...

reklama
Jestem wykonczona. Ja nie wiem co tutaj jest ale mozna caly czas sprzatac i caly czas kurz. Toc sie wykonczyc mozna!

Strasznie szybko sie mecze. Masakra! A obowiazkow nie widac konca... Padam na nos :(

Widze, ze nas przybylo wiec witam nowe mamy :)
Monia znam ten bol! My mamy wykladzony z psa leci masakrycznie codziennie trzeba odkurzac dwa pietra plus Alcia jak je flipsiki tez sie sypie hehe

Dla mamusiek, które nie orientują się w sprawach "szyjkowych";-) Im dłuższa szyjka tym lepiej- minimum to 3,5 cm. Ja w pierwszej ciąży miałam właśnie taką, ale w 30 tc na rutynowej kontroli okazało się, że ma 8 mm, a do tego mam 2 cm. rozwarcie.:szok: Od razu szpital, założenie pesara i leki na podtrzymanie. Niestety teraz mam już 2,5 cm:-( Liczę, że się skracać nie będzie... Co gorsza- na ostatnim USG, lekarz powiedział, że nie jest dobrze bo mam lekko rozwarte ujście szyjki(szyjka zaczyna się rozwierać jakby od góry- bliżej dzidziusia;-)). Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Trzymajcie kciuki!!!
Także dziewczyny! Obyście dopiero od 38 tc słyszały, że szyjka się skróciła i można rodzić:-D
Ewelak kciuki za Twoja szyjke by byla piekna I dluga :)

Wrocilam z pracy padam na cycki heh a tu jeszcze odkurzanie I lazienka na mnie czeka.
Mialam dzis taka.sytuacje w pracy:
stolik nr30 mamusia mowi: Amelka powiedz Pani jakie chcesz lody (mowie piekne masz imie)
Stolik nr 32 mamusia mowi: Amelka uwazaj na pania nie machaj balonikiem (tylko sie usmiechnelam)
Kolejny stolik mamusia mowi: Amelka powiedz pani dziekuje ( walnelam szneka)
I tak oto nasza Amelka stala sie Marysia :D

Geatuluje udanych wizyty I pieknych zdrowych dzieciaczkow :)

Ostatnia edycja:
hej dzis cały dzień w rozjazdach padam na pyszczek...
klaudia dzwoniłam ale najszybciej wyniki w poniedziałek...
dziewczyny gratuluję udanych wizyt :-)
erzsebeth gratuluje córci :-)
więcej grzechów nie pamietam ;-)

Hej dziewczyny . Gratuluję udanych wizyt :tak: Mój maluszek w 17 tc ważył ponad 200 gram ciekawa jestem ile waży teraz :-)
brzuch mam coraz większy a apetyt jakby zerowy .. dzisiaj znowu przespałam całe popołudnie i chyba mam niestrawność po zjedzeniu 3 parówek :wściekła/y: czekam na R ma mi przywiezć coca colę .
Szyjkę mam w porządku ale ile ma to nie wiem... wiem tylko tyle że ładnie zamknięta...
Dzidziulek kopie coraz mocniej .. za 2 dni zaczynamy 21 tydzień .. ;-);-)
Ale bym chciała wiedzieć jakiej jest płci , zazdroszczę że już wszystkie praktycznie wiecie , Angi tylko my we dwie zostałyśmy pod znakiem zapytania he he ... :-p
Dziewczyny a jak wasze piersi ? Moje są ciemne , ciężkie i ogromne... chyba pora kupić nowy stanik :tak:

Hej dziewczyny . Gratuluję udanych wizyt :tak: Mój maluszek w 17 tc ważył ponad 200 gram ciekawa jestem ile waży teraz :-)
brzuch mam coraz większy a apetyt jakby zerowy .. dzisiaj znowu przespałam całe popołudnie i chyba mam niestrawność po zjedzeniu 3 parówek :wściekła/y: czekam na R ma mi przywiezć coca colę .
Szyjkę mam w porządku ale ile ma to nie wiem... wiem tylko tyle że ładnie zamknięta...
Dzidziulek kopie coraz mocniej .. za 2 dni zaczynamy 21 tydzień .. ;-);-)
Ale bym chciała wiedzieć jakiej jest płci , zazdroszczę że już wszystkie praktycznie wiecie , Angi tylko my we dwie zostałyśmy pod znakiem zapytania he he ... :-p
Dziewczyny a jak wasze piersi ? Moje są ciemne , ciężkie i ogromne... chyba pora kupić nowy stanik :tak:

Ja tez jeszcze nie wiem...

karolina ja też nie wiem i wiele innych mam też
piersi duże i ciemne brodawki są od jakiegoś czasu, mi sie zwiekszył rozmiar z 70 C do 75 F wiec ja juz wymieniłam garderobę bieliźnianą. A muszę po wypłacie dokupic jeszcze ze 2

reklama
karolina ja też nie mam potwierdzonej płci na 100procent tylko z 15tc.. więc liczę że się nie pomylił i będzie chłopak zobaczę 16marca:)

Do góry