klaudia81.81
Fanka BB :)
Piszecie o cyckach a ja cala rosne a cycki jak na zlosc to jedyne co mi sie nie powieksza w pierwszej ciazy przytylam 22 kg a do konca staniki B pasowaly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mili, Marysia jest cudownym imieniem .... gratuluję wyboru!!! Alusia też śliczne, mojej małej najlepsza koleżanka ma tak na imię i to imię słodko brzmi w ustach małego dziecka.... ma również koleżankę Marysię, na którą mówi "Mania" lub zwyczajnie "Malysia"
No to jest nas więcej to fajnie , no cycochy są ogromne też jutro muszę się rozejrzeć za kupnem staników bynajmniej też ze 2 .
Moja znajoma urodziła 11 lutego córeczkę w naszym szpitalu w Zabrzu cesarkę miała , termin wypadał jej na ostatni luty i podpytałam ją tak troszkę co się pozmieniało względem opieki matki i dziecka . Np wiem że nie robią już lewatywy , ciuszki są szpitalne , sale 2 osobowe z łazienką i wc... dania są do wyboru... zestaw nr 1 lub zestaw nr 2... Leży się 3 dobry... tata może poczekać na wygodnych sofach przy sali operacyjnej i pokazują mu maluszka... także rewelacja.. od pazdziernika mamy nowy szpital i z tego co widzę dużo kobiet jest zadowolonych .
Mili, ja nie jestem przesądna, czy jakaś dziwna, ale zawsze staram się dowiedzieć co oznacza imię, które podoba mi się dla dziecka...
oto AMELIA: oprócz ogólnodostępnego i znanego znaczenia, jest również i takie, zwyczajne tłumaczenie:
Amelia (medycyna), Amelia (łac. amelia, z gr. α = "bez" + μέλος, μέλεα = "kończyna, kończyny") – wada wrodzona polegająca na całkowitym braku kończyny lub kończyn. Może stanowić część zespołu wad wrodzonych lub występować jako wada izolowana, w części przypadków będąca wynikiem działania szkodliwych czynników (teratogenów) na rozwijający się zarodek lub płód.
ewczis, czy to frytki domowej roboty?? też ostatnio takimi się zajadaliśmy, ale chyba z godzinę je robiłam....
ja też mam z (.)(.) jakąś masakrę.... miałam 65D/E, a zaraz 75E będę musiała chyba kupić...
Olga z "Amelia" to nie tyle co znaczenie imion co termin medyczny
Padam na nos... Macie jakies sposoby na to, zeby obudzic sie zrelaksowana?
Monia no jest taki jeden magiczny sposób, ale to chyba z mężem musiałabyś pogadać