reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Asienko koniecznie do lekarza lec i daj znac co sie dzieje.

Angi pokoje boskie!

A mi zimno :( Kupilam sobie w lidlu dresiki i sie ciesze jak glupia, bo raptem 30zl a fajne gatunkowo i z takim milym puszkiem od spodu, na spacery z psem beda jak znalazla a w niedziele odbieramy nasza Shilke :)

reklama
ja też nie lubię zimy ale może wiosna nie miała by takiego uroku gdybyśmy tak z utęsknieniem jej nie wypatrywały;-)

byłam dziś na zakupach kupiłam sobie parę ciuchów i podcięłam włosy troszkę ale dla maluszka nie kupiłam nic no bo mi wszystko się wydaję takie typowo dziewczęce lub chłopięce i stwierdziłam że muszę jeszcze wytrzymać zanim dowiem się kto mi tam w brzuszku siedzi a po za tym większość ciuszków na długi rękaw i takie bardziej zimowe:-) a takie śliczne to wszystko i malutkie że aż sam człowiek do siebie się śmieje jak to ogląda...........

Madziula a juz ciazowe ciuszki sobie kupilas czy jeszcze zwykle?

A ja Wam powiem, ze czym wiecej ogladam ciuszki dla dzieci to tym bardziej sie utwierdzam, ze dla dziewczynek sa duzo ladniejsze rzeczy a dla chlopcow duzo takich szaro-burych :( a my raczje synka bedziemy miec... Oj czeka mnie swirowanie z ciuszkami ;)

monia u mnie na tym zadupiu nie ma raczej typowo ciążowych a jak już są to jak dla starych bab ;-) kupiłam w reserved kilka oversizowych bluzek leginsy i spodnie dresowe takie bardziej wyjściowe:-) otworzyli ostatnio h&m ale nie ma działu dla mam więc lipa mam nadzieję że będę się mieścić całą ciąże w ubrania z sieciówek tylko dzinsy przez neta z panelem bym chciała chociaż jedne kupić ......na Happymum: odzież ciążowa, odzież do karmienia. Koszule, bluzki, bielizna i inne ubrania. mają super ciuszki ale i ceny niezłe :no:
no na pewno dla dziewczynek są o wile bardziej kolorowe i te kwiatki i kokardki no cud miód i malinki:-)

Madziula dzieki za link! Piekne ciuszki maja i na cos sie skusze ;) 1-2 bluzki moge miec takie ekstra na wyjscia a sa sliczne! Jeszcze sukienki musze u nich zobaczyc :) Do jeansow jeszcze nie doszlam...

Asienko milego odpoczynku Ci zycze i jeszcze raz gratuluje corenki :)

U nas w ogóle zimy nie ma tylko taka pózna jesień i to mnie cieszy:tak:
Te twardnienia brzucha mam też.. to dzidzia się od czasu do czasu obraca i to czuję dość mocno .. :rofl2:
Troszkę spałam po południu a teraz mój R przyniósł mi wielkiego kubusia;-) a wy co porabiacie dziewczęta ??

Wcinam kolacje i planuje wieczorny maraton filmowy ;) a powinnam sie pakowac :p a przez Madzie ogladam ubrnia ciazowe i juz zastanawiam sie ile wszystkie beda kosztowac :p ale niektore sa sliczne! Szczerze mowiac mam ochote kupic cos dla dziecka i chyba zamowie jakis kocyk chociaz...

reklama
Do góry