reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Klaudia Happymum - Sukienki wizytowe sklep odkryty przez Madzie, sa tez sklepy fizycznie w kilku miastach, wiec mozna przymierzyc a ciuszki ladne maja :)

Jeszcze teraz patrzylam na sukienki i ceny sukienek sa bardzo ok. Zaczynam sie zastanawiac nad kilkoma :p

Ostatnia edycja:
reklama
Sporo ladnych kiecek jest i sukienki nie sa kosmicznie drogie... W sumie to jak na wyjsciowe to dobre ceny sa... Bluzki sa ciut drogie, ale tez sobie jakas zafunduje ;) Meza poprosze, zeby na walentynki mi kupil :D taki mam sprytny plan! :D

Bluzki maja ladne :) Tuniki musze jeszcze zobaczyc... Wydaje mi sie, ze leginsy i tunika to dosc wygodny stroj na wysoka ciaze...

asienka 4 tyg szybko zlecą i wrócisz do pracy :)

Monia ja Cię mogę spakować! Chyba jestem w tym dobra i to lubię :p

HAppymum bardzo polecam. Mam 2 sukienki (kupione w grudniu) i spódnicę i bluzkę z poprzedniej ciąży. Super są i rosną razem z brzuszkiem. U mnie nie ma sklepu stacjonarnego, ale ze zwrotami nie ma problemu. Zamówiłam 5 sukienek, pomierzyłam i 3 odesłałam. Zwrot pieniędzy był szybko i bezproblemowo.

Edit: Monia wygodny zestaw (leg+tunika) chociaż jakby były upały czerwiec-lipiec to chyba będzie Ci za gorąco, ale całą wiosnę spokojnie przebiegasz.

Gurek prosze.... bardzo prosze.... spakuj mnie... Ja tak nie lubie... :(

Teraz sa przecenione niektore kiecki to moze dobry moment, zeby cos kupic :D

Ja na razie nie mam nic ciazowego... Ale na razie jeszcze nie widze takiej potrzeby, chociaz spodnie ciut ciasniejsze niz jeszcze miesiac temu ;)

reklama
Matko jaka jestem dzisiaj padnięta... Zośka przespała pół koncertu- nic jej nie wzruszało:brawa, instrumenty:-) Chyba się wprawia do zawodu:-D Jemy teraz kolacje i mam nadzieje, na szybki kontakt z łóżkiem- chociaż biorąc pod uwagę Zochy drzemkę to chyba nie nastąpi to tak szybko...

Aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie czuję bąbelka w brzuszku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry