reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej,
Dziewczyny, czy któraś z Was ma bolesne twardnienie brzucha. Ja mam od dwóch dni i do tego brzuch jak kamień. Mój lekarz dzisiaj przyjmuje i nie wiem ale chyba podjadę do niego. Boje się, że mnie na chorobowe wyśle.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewunia ja to wole przy kominku ;) albo z ksiazka ;) albo w sypialni :p ale sporty zimowe to nie moj klimat....

Ja sie o snowbord pytam a sama przestalam w tenisa ziemnego grac, bo moj maz nie chce, zebym dzieckiem "telepotalo" a jak mielismy isc na 40 kolezanki do klubu to powiedzial, ze on sie nie zgadza, zebym tanczyla bo "nie wolno dziecka wkladac do shakera" :p szlaban to szlaban ;)

asienka Ja tez bym poszła... Wiesz. lepiej dmuchać na zimne niż sobie potem wypominać....

U nas też pada, ale takie nie wiadomo co:eek:

Zagrałam, zjadłam i lecę zaraz do przedszkola po Zochne. Jedziemy potem na koncert dzieciaczków ze szkoły muzycznej- bo ZOcha już ma plany, że tam pójdzie i będzie grała na pianinie i skrzypcach:-D

hej u mnie na szczescie nie pada i mam nadzieje ze dlugo nie popada, tez nie na widzę zimy tego sniegu po co on w ogole jest, zima powinna byc tylko w gorach :tak:

u nas leży jakieś białe coś, ale i tak już się roztapia, poza tym pada jakby deszcz, temperatura nie wiadomo jaka... cieszę się co prawda, że nie ma prawdziwych mrozów, ale mogłoby być ciepło już /:

Dla mnie wiosna i lato to caly rok mogly by trwać

Bylam dzis u gina i wszystko w porzadku, umowiona jestem na drugie prenatalne

Jutro jade z psem na ostatni laser bo zastrzyki mozemy sami dawac w domu wiec w koncu troche luzu bedzie

Witam dziewczynki...ja dziś robie za nianie dla siostrzenieca bo chory jest i do szkoły nie poszedł... A wogule jaka u was pogoda bo u nas... Same zobaczcie

U nas już stopniało.. nie zazdroszczę ;)

Hej,
Dziewczyny, czy któraś z Was ma bolesne twardnienie brzucha. Ja mam od dwóch dni i do tego brzuch jak kamień. Mój lekarz dzisiaj przyjmuje i nie wiem ale chyba podjadę do niego. Boje się, że mnie na chorobowe wyśle.

Brzmi mocno niepokojąco a czemu nie chcesz na l4?

Zagrałam, zjadłam i lecę zaraz do przedszkola po Zochne. Jedziemy potem na koncert dzieciaczków ze szkoły muzycznej- bo ZOcha już ma plany, że tam pójdzie i będzie grała na pianinie i skrzypcach:-D

He he no widać że w genach ma występy publiczne ;) super :)

Dla mnie wiosna i lato to caly rok mogly by trwać

Bylam dzis u gina i wszystko w porzadku, umowiona jestem na drugie prenatalne

Jutro jade z psem na ostatni laser bo zastrzyki mozemy sami dawac w domu wiec w koncu troche luzu bedzie

O super wiadomość :) Fotki jakieś dostałaś? :)

Szukam przedszkola dla Oliwi a że nie mam znajomych w wieku przedszkolnym to teraz mam zgryz na co zwrócić szczególną uwagę. Czy wy będąc na wizycie sprawdzałyście może certyfikaty i dyplomy kadry? Na co zwracałyście uwagę?

reklama
Do góry