reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej,
Dziewczyny, czy któraś z Was ma bolesne twardnienie brzucha. Ja mam od dwóch dni i do tego brzuch jak kamień. Mój lekarz dzisiaj przyjmuje i nie wiem ale chyba podjadę do niego. Boje się, że mnie na chorobowe wyśle.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewunia ja to wole przy kominku ;) albo z ksiazka ;) albo w sypialni :p ale sporty zimowe to nie moj klimat....

Ja sie o snowbord pytam a sama przestalam w tenisa ziemnego grac, bo moj maz nie chce, zebym dzieckiem "telepotalo" a jak mielismy isc na 40 kolezanki do klubu to powiedzial, ze on sie nie zgadza, zebym tanczyla bo "nie wolno dziecka wkladac do shakera" :p szlaban to szlaban ;)

asienka Ja tez bym poszła... Wiesz. lepiej dmuchać na zimne niż sobie potem wypominać....

U nas też pada, ale takie nie wiadomo co:eek:

Zagrałam, zjadłam i lecę zaraz do przedszkola po Zochne. Jedziemy potem na koncert dzieciaczków ze szkoły muzycznej- bo ZOcha już ma plany, że tam pójdzie i będzie grała na pianinie i skrzypcach:-D

hej u mnie na szczescie nie pada i mam nadzieje ze dlugo nie popada, tez nie na widzę zimy tego sniegu po co on w ogole jest, zima powinna byc tylko w gorach :tak:

u nas leży jakieś białe coś, ale i tak już się roztapia, poza tym pada jakby deszcz, temperatura nie wiadomo jaka... cieszę się co prawda, że nie ma prawdziwych mrozów, ale mogłoby być ciepło już /:

Dla mnie wiosna i lato to caly rok mogly by trwać

Bylam dzis u gina i wszystko w porzadku, umowiona jestem na drugie prenatalne

Jutro jade z psem na ostatni laser bo zastrzyki mozemy sami dawac w domu wiec w koncu troche luzu bedzie

Witam dziewczynki...ja dziś robie za nianie dla siostrzenieca bo chory jest i do szkoły nie poszedł... A wogule jaka u was pogoda bo u nas... Same zobaczcie

U nas już stopniało.. nie zazdroszczę ;)

Hej,
Dziewczyny, czy któraś z Was ma bolesne twardnienie brzucha. Ja mam od dwóch dni i do tego brzuch jak kamień. Mój lekarz dzisiaj przyjmuje i nie wiem ale chyba podjadę do niego. Boje się, że mnie na chorobowe wyśle.

Brzmi mocno niepokojąco a czemu nie chcesz na l4?

Zagrałam, zjadłam i lecę zaraz do przedszkola po Zochne. Jedziemy potem na koncert dzieciaczków ze szkoły muzycznej- bo ZOcha już ma plany, że tam pójdzie i będzie grała na pianinie i skrzypcach:-D

He he no widać że w genach ma występy publiczne ;) super :)

Dla mnie wiosna i lato to caly rok mogly by trwać

Bylam dzis u gina i wszystko w porzadku, umowiona jestem na drugie prenatalne

Jutro jade z psem na ostatni laser bo zastrzyki mozemy sami dawac w domu wiec w koncu troche luzu bedzie

O super wiadomość :) Fotki jakieś dostałaś? :)

Szukam przedszkola dla Oliwi a że nie mam znajomych w wieku przedszkolnym to teraz mam zgryz na co zwrócić szczególną uwagę. Czy wy będąc na wizycie sprawdzałyście może certyfikaty i dyplomy kadry? Na co zwracałyście uwagę?

reklama
Do góry