reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam dziewczynki...ja dziś robie za nianie dla siostrzenieca bo chory jest i do szkoły nie poszedł... A wogule jaka u was pogoda bo u nas... Same zobaczcie

Załączniki

• 1422014829535.jpg
    1422014829535.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Wiecie ja nie mam nic przeciwko imprezowaniu ale uważam że takim umownym dniem powinna być sobota i powinno się jakoś informować sąsiadów, sama imprezowałam fakt że ja miała zasadę do 22 a potem club, ale nie cały tydzień albo he he nie w mieszkaniu ;)

śliczny masz widom ewcziz :) u nas też śnieg pada ale zaraz topnieje.. ja siedze z dziećmi w domku bo córka chora.. jutro ich wieziemy do rodziny i od południa robimy wspólny wypad z mężem:)

Ewczis ja nie znosze sniegu ani zimy... Dla mnie wiosna na przemian z latem moglaby trwac caly rok :D oj jaka ja bym byla szczesliwa... Zreszta mi jest ciagle zimno... Wiec chyba nie powinno to nikogo dziwic :p

Ewczis a na snowbordzie nie chcesz ze wzgledu na ciaze jezdzic?

reklama
Dokładnie ze względu na ciążę... I tak już dawno z sauny zrezygnowałam ale czego się nie robi dla dzidzi... Monia ja też nie lubię zimy bo zimno i mokro ale trzeba se jakoś czas organizować

Do góry