reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Wcinam kolacje i planuje wieczorny maraton filmowy ;) a powinnam sie pakowac :p a przez Madzie ogladam ubrnia ciazowe i juz zastanawiam sie ile wszystkie beda kosztowac :p ale niektore sa sliczne! Szczerze mowiac mam ochote kupic cos dla dziecka i chyba zamowie jakis kocyk chociaz...

A jakie filmy Monia bo bym cos fajnego obejrzala a nie mam pomyslu

reklama
Ale mnie wkurza bo nie dostaje powiadomien na tel z forum a wy tu caly czas :mad:
Sprawdz ustawienia powiadomien w ustawieniach forum i sprawdz ustawienia apki w telefonie jakie powiadomienia masz ustalone, nie wiem jak na androidzie, ale ja kazda aplikacje osobno moge ustawic z programu telefonu a nie apki co i w jaki sposob ma mi sie wyswietlac i pikac.

Ja dzisiaj zrobie wszystko, zeby sie nie pakowac... Nie lubie :( kazdy powod jest dobry, zeby sie od tego wymigac ;) i zostawic na ostatnia chwile :p Wlasnie nad przekaska na film mysle... ale chyba jablko sobie zrobie :D

Wcinam kolacje i planuje wieczorny maraton filmowy ;) a powinnam sie pakowac :p a przez Madzie ogladam ubrnia ciazowe i juz zastanawiam sie ile wszystkie beda kosztowac :p ale niektore sa sliczne! Szczerze mowiac mam ochote kupic cos dla dziecka i chyba zamowie jakis kocyk chociaz...
No dobra... Musze obiektywnie przyznac, ze dzieki Madzi! :D Dziekuje Madzia :D

reklama
Ale jestem zła na siebie:-(

Robiłam farsz do skrzydełek i spróbowałam w sumie chyba nie zjadłam ale polizałam to surowe mięso mielone zeby smak sprawdzić czy już dobrze doprawione:zawstydzona/y:

Do góry