reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Asienko koniecznie do lekarza lec i daj znac co sie dzieje.

Angi pokoje boskie!

A mi zimno :( Kupilam sobie w lidlu dresiki i sie ciesze jak glupia, bo raptem 30zl a fajne gatunkowo i z takim milym puszkiem od spodu, na spacery z psem beda jak znalazla a w niedziele odbieramy nasza Shilke :)

reklama
ja też nie lubię zimy ale może wiosna nie miała by takiego uroku gdybyśmy tak z utęsknieniem jej nie wypatrywały;-)

byłam dziś na zakupach kupiłam sobie parę ciuchów i podcięłam włosy troszkę ale dla maluszka nie kupiłam nic no bo mi wszystko się wydaję takie typowo dziewczęce lub chłopięce i stwierdziłam że muszę jeszcze wytrzymać zanim dowiem się kto mi tam w brzuszku siedzi a po za tym większość ciuszków na długi rękaw i takie bardziej zimowe:-) a takie śliczne to wszystko i malutkie że aż sam człowiek do siebie się śmieje jak to ogląda...........

Madziula a juz ciazowe ciuszki sobie kupilas czy jeszcze zwykle?

A ja Wam powiem, ze czym wiecej ogladam ciuszki dla dzieci to tym bardziej sie utwierdzam, ze dla dziewczynek sa duzo ladniejsze rzeczy a dla chlopcow duzo takich szaro-burych :( a my raczje synka bedziemy miec... Oj czeka mnie swirowanie z ciuszkami ;)

monia u mnie na tym zadupiu nie ma raczej typowo ciążowych a jak już są to jak dla starych bab ;-) kupiłam w reserved kilka oversizowych bluzek leginsy i spodnie dresowe takie bardziej wyjściowe:-) otworzyli ostatnio h&m ale nie ma działu dla mam więc lipa mam nadzieję że będę się mieścić całą ciąże w ubrania z sieciówek tylko dzinsy przez neta z panelem bym chciała chociaż jedne kupić ......na Happymum: odzież ciążowa, odzież do karmienia. Koszule, bluzki, bielizna i inne ubrania. mają super ciuszki ale i ceny niezłe :no:
no na pewno dla dziewczynek są o wile bardziej kolorowe i te kwiatki i kokardki no cud miód i malinki:-)

Madziula dzieki za link! Piekne ciuszki maja i na cos sie skusze ;) 1-2 bluzki moge miec takie ekstra na wyjscia a sa sliczne! Jeszcze sukienki musze u nich zobaczyc :) Do jeansow jeszcze nie doszlam...

Asienko milego odpoczynku Ci zycze i jeszcze raz gratuluje corenki :)

U nas w ogóle zimy nie ma tylko taka pózna jesień i to mnie cieszy:tak:
Te twardnienia brzucha mam też.. to dzidzia się od czasu do czasu obraca i to czuję dość mocno .. :rofl2:
Troszkę spałam po południu a teraz mój R przyniósł mi wielkiego kubusia;-) a wy co porabiacie dziewczęta ??

Wcinam kolacje i planuje wieczorny maraton filmowy ;) a powinnam sie pakowac :p a przez Madzie ogladam ubrnia ciazowe i juz zastanawiam sie ile wszystkie beda kosztowac :p ale niektore sa sliczne! Szczerze mowiac mam ochote kupic cos dla dziecka i chyba zamowie jakis kocyk chociaz...

reklama
Do góry