Ewczis ale decyzje o slubie powinna byc tylko Wasza. A ciaza to ogromna radosc i powinni sie cieszyc, ze wszystko dobrze z dzieckiem i ze TY sie dosc dobrze czujesz...
Ja nie chce sie wtracac, ale tesciowe juz tak maja... Moja niedoszla tesciowa mi takie jazdy o nic robila, ze sobie nie wyobrazasz, ze sie ubieram inaczej niz ona chce, ze gotuje inaczje niz ona, mniej tlusto, ze obiad robie jeden na dwa dni, pomine fakt, ze ona nigdy nie pracowala a ja po 10-12h dziennie
Nie przejmuj sie! Nie ma sensu. Zawsze mozesze wine na swojego partnera zwalic i powiedziec, ze Ty chetnie, ale on nie chce
zrobic glupia mine i wyjsc
A tak serio w kazdej rodzinie trafi sie ktos szurniety... Ja mam jazde z tesciem... Po dlugim czasie kochania mnie jak wlasna wymarzona corke, ktorej nigdy nie mial (ma dwoch synow) zadzwonil do mnie niecaly tydzien przed swietami, ze moj Lukasz nie chce juz ze mna byc i ze babci powiedzial, ze chce ode mnie odejsc. Wiec ja w od razu do Lukasza i niech sie chlop tlumaczy co to ma znaczyc, oczywiscie dodalam, ze moze sobie odejsc, ale jak odejdzie to mnie wiecej na oczy nigdy nie zobaczy! Lukasz przerazenie w oczach, pierwszy raz go widzialam w takim stanie i ze on nic nie mowil... No to ja jak detektyw do babci Lukasza ona, ze nic nie wie, ze Lukasz nic nie mowil, ze nawet ostatnio u niej nie byl... I co sie okazalo? Tesc sobie wypil i stwierdzil, ze nuda, ze nie jest w centrum uwagi, wiec mala zadyme skreci
Do tego moj tesc mimo, ze ma zone nr 2 i dziecko nr 2 z zona nr 2 to nadal nie moze przezyc, ze zona nr 1 odeszla a wiecie co Wam szczerze powiem, dobrze kobieta zrobila, tez bym od niego odeszla!
Ewczis nie przejmuj sie w kazdej rodzinie jest trzepnieta tesciowa, tesc albo jakas ciotka... Jak nie pod tym wzgledem to pod innym
Trzymaj sie kochana, wiem jak to boli, ale szkoda nerwow i zdrowia na nich!
Ewcia Z ja tez kryminaly czytam ale z tej serii nic a nic nie czytalam. Medyczny jakis dobry bym sobie przeczytala.