Witaj Eva87. Fajnie że na badaniach wszystko ok. Ja miałam prenatalne w 12tyg 3dni i lekarz gdy mój mąż zapytał czy nie widzi tam czasem pindziorka powiedział że to jeszcze wcześnie, ale pod koniec badania tak się ułożyło, że może nie w 100% ale jest podejrzenie płci męskiej co niezmiernie ucieszyło moją drugą połowicę.
reklama
Monia861
Fanka BB :)
Ola to tak samo jak mojego meza Tez radosc niesamowita bo raczej syn I tez gin mowil, ze na 100% nie moze jeszcze powiedziec, ale ze wyglada na to, ze chlopiec Wszystko zalezy jak sie dziecko polozy ale z tego co slyszalam to trudniej na tym etapie stwierdzic dziewczynke niz chlopca.
Ola to tak samo jak mojego meza Tez radosc niesamowita bo raczej syn I tez gin mowil, ze na 100% nie moze jeszcze powiedziec, ale ze wyglada na to, ze chlopiec Wszystko zalezy jak sie dziecko polozy ale z tego co slyszalam to trudniej na tym etapie stwierdzic dziewczynke niz chlopca.
Ach te chłopy;-)
Mamuśki znacie jakieś smaczne i sprawdzone przepisy na koktajle bogate w żelazo, może jakieś testowałyście i są smaczne?
Monia861
Olcia moze to nie zbyt apetyczne, ale sprawdzone i dziala, kup dlugie gwozdzie, takie z 10-15cm, wygotuj je w wodzie, wpij w jablko jak jeza, zostaw na noc i rano wyjmij wszystkie i zjedz jablko Srednio apetycznie wyglada, ale smakuje normalnie a ma duze zelaza.
Ostatnia edycja:
ewczis76
[QUOTE
Ewiczis boże co za babol,odbiera Ci całą radość cieszenia się ciążą... A co Twój men na to?[/QUOTE]
On powiedział.żebym się nie przyjmowała ze jak niechce przyjeżdżać tu przez takie gadanie to nie musze bo my jesteśmy najważniejsi i kocha nas najmocniej... Ale postawiłam mu warunek mieszkania tutaj... Ma piętro wyremontować odrazu jak centralne będzie robił w domu powiedziałqm ze ja nie zamierzam być na dole z dzieckiem żeby mi toś dziecko wygrywał z rąk...
Ewiczis boże co za babol,odbiera Ci całą radość cieszenia się ciążą... A co Twój men na to?[/QUOTE]
On powiedział.żebym się nie przyjmowała ze jak niechce przyjeżdżać tu przez takie gadanie to nie musze bo my jesteśmy najważniejsi i kocha nas najmocniej... Ale postawiłam mu warunek mieszkania tutaj... Ma piętro wyremontować odrazu jak centralne będzie robił w domu powiedziałqm ze ja nie zamierzam być na dole z dzieckiem żeby mi toś dziecko wygrywał z rąk...
Ach te chłopy;-)
Mamuśki znacie jakieś smaczne i sprawdzone przepisy na koktajle bogate w żelazo, może jakieś testowałyście i są smaczne?
6 srednich burakow I jablko w sokowirowke pic okolo szkaneczki dziennie bo po wiekszej ilosci mozna z toalety nie wyjsc
Olcia moze to nie zbyt apetyczne, ale sprawdzone i dziala, kup dlugi gwozdzie, takie z 10-15cm, wygotuj je w wodzie, wpij w jablko jak jeza, zostaw na noc i rano wyjmij wszystkie i zjedz jablko Srednio apetycznie wyglada, ale smakuje normalnie a ma duze zelaza.
Monia ty serio czy to żart
ewczis76
Monia dokładnie chcemy.. Ale jest tak dużo do zrobienia tu ze aż się boje... Bo trzeba zrobić centralne... Bo tylko piece kaflowe są.. I muszę się dowiedzieć czy dotacja unijna tu jest na rozebranie tego i na nowe centralne bo słyszałam że jest a właśnie jest problem z teściowa bo po co szkoda pieniędzy itp... Okna powymieniac trzeba góra to do kompletnego remontu bo tam też chce mieć łazienkę a tam nie ma więc... Zobaczymy jak to będzie... Musi się udać...
reklama
Monia861
Monia ty serio czy to żart
Serio. Moj tata jak powaznie chorowal to zaprzyjazniony prof. medycy nam podsunal ta metode i o dziwo dzialala.