reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Witaj Eva87. Fajnie że na badaniach wszystko ok. Ja miałam prenatalne w 12tyg 3dni i lekarz gdy mój mąż zapytał czy nie widzi tam czasem pindziorka powiedział że to jeszcze wcześnie, ale pod koniec badania tak się ułożyło, że może nie w 100% ale jest podejrzenie płci męskiej co niezmiernie ucieszyło moją drugą połowicę.

reklama
Ola to tak samo jak mojego meza :) Tez radosc niesamowita bo raczej syn ;) I tez gin mowil, ze na 100% nie moze jeszcze powiedziec, ale ze wyglada na to, ze chlopiec :) Wszystko zalezy jak sie dziecko polozy ale z tego co slyszalam to trudniej na tym etapie stwierdzic dziewczynke niz chlopca.

Ola to tak samo jak mojego meza :) Tez radosc niesamowita bo raczej syn ;) I tez gin mowil, ze na 100% nie moze jeszcze powiedziec, ale ze wyglada na to, ze chlopiec :) Wszystko zalezy jak sie dziecko polozy ale z tego co slyszalam to trudniej na tym etapie stwierdzic dziewczynke niz chlopca.

Ach te chłopy;-)

Mamuśki znacie jakieś smaczne i sprawdzone przepisy na koktajle bogate w żelazo, może jakieś testowałyście i są smaczne?

Olcia moze to nie zbyt apetyczne, ale sprawdzone i dziala, kup dlugie gwozdzie, takie z 10-15cm, wygotuj je w wodzie, wpij w jablko jak jeza, zostaw na noc i rano wyjmij wszystkie i zjedz jablko :) Srednio apetycznie wyglada, ale smakuje normalnie a ma duze zelaza.

Ostatnia edycja:
[QUOTE

Ewiczis boże co za babol,odbiera Ci całą radość cieszenia się ciążą... A co Twój men na to?[/QUOTE]

On powiedział.żebym się nie przyjmowała ze jak niechce przyjeżdżać tu przez takie gadanie to nie musze bo my jesteśmy najważniejsi i kocha nas najmocniej... Ale postawiłam mu warunek mieszkania tutaj... Ma piętro wyremontować odrazu jak centralne będzie robił w domu powiedziałqm ze ja nie zamierzam być na dole z dzieckiem żeby mi toś dziecko wygrywał z rąk...

Ewczis dobrze rozumiem, ze w domu z tesciowa planujecie mieszkac?
Super sie Twoj facet zachowal! Swietnie, ze ma takie podejscie i ma racje, tylko Wasza 3ka jest wazna! To Wy tworzycie nowa rodzine :)

Monia dokładnie chcemy.. Ale jest tak dużo do zrobienia tu ze aż się boje... Bo trzeba zrobić centralne... Bo tylko piece kaflowe są.. I muszę się dowiedzieć czy dotacja unijna tu jest na rozebranie tego i na nowe centralne bo słyszałam że jest a właśnie jest problem z teściowa bo po co szkoda pieniędzy itp... Okna powymieniac trzeba góra to do kompletnego remontu bo tam też chce mieć łazienkę a tam nie ma więc... Zobaczymy jak to będzie... Musi się udać...

reklama
Do góry