reklama
Cześć lipcóweczki :-)
Mam pytanie w którym tygodniu wybieracie się na Usg Połówkowe ??
ja mam w poniedzialek wizyte w 16t6d wiec pewnie w poniedzialek mi gin powie na kiedy
mi wyszlo ze mam slad krwi w moczu ale to nie wiem czy to cos groznego. zobaczymy w poniedzialek
No właśnie też idę w poniedziałek, tylko zastanawiam się czy rano nie pójść zrobić ponownie badania w szpitalu bo tamte robiłam w przychodni i są tak mało opisane.
No właśnie też idę w poniedziałek, tylko zastanawiam się czy rano nie pójść zrobić ponownie badania w szpitalu bo tamte robiłam w przychodni i są tak mało opisane.
ogolnie ja powtarzalam moje badanie moczu bo poprzednie mialam duzo gorsze;p robilam w srode a nastepne zrobilam w piatek i wyszlo lepsze tylko pojawily sie ketony slad krwi i cos tam jeszcze ale chyba nie jest nic groznego. wiec jak masz mozliwosc to powtorz
Witaj Evo Ja tez jestem nowa... Od wczoraj tu jestem, ale jest bardzo przyjemnie i na pewno dobrze sie bedziesz tu czula
Napisz cos wiecej o sobie i o swoim dzidziusiu
Hej
W ciążę zaszłam w okolicach 1.11 bo wtedy miałam akurat owulację :-) Mimo że święto smutne, to jednak owulacja okazała się szczęśliwa. Test ciążowy zrobiłam dopiero po 3-4 dniach spóźniającej się miesiączki, bo bałam się wcześniej (a nuż by jeszcze nie wyszedł).
Teraz jestem po badaniach prenatalnych, które wyszły pomyślnie. Zapomniałam zapytać lekarki o płec dziecka, ale w sumie nie wiem czy to jeszcze nie było za wcześnie (12 tydzień i 4 dzień) Kolejne USG mam za około 3 tygodnie, więc może wtedy się dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :-)
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
Monia861
Fanka BB :)
Eva to zalezy jak dziecko sie polozy i czy fika w czasie badania i najwazniejsze ktory tydzien rozwojowo, bo wiadomo, ze nasze tygodnie nie sa idealnie zgodne co do dnia z tygodniami rozwojowymi Ponoc latwiej w tych tygiodniach ciazy stwierdzic trafnie, ze to chlopiec niz ze dziewczynka. Nasz najprowdopodnije synus sie tak pieknie ulozyl, ze wszystko sobie zobaczylismy Ale pewnie wiedzial, ze tatus bardzo liczy, ze zobaczymy jego klejnoty hihi
Eva super, ze badania prenatalne wyszly dobrze
Eva super, ze badania prenatalne wyszly dobrze
Ja się wybieram 12.03 (w 20 tygodniu i 4 dniu). To będzie drugie USG genetyczne (prenatalne). Chyba o to chodzi - pewnie inna nazwa to "połówkowe".
reklama
miq
Fanka BB :)
Polówkowe robi się między 18-22tc
A ja qurcze teraz będę na kolejnej wizycie miała 17tc
Ewiczis boże co za babol,odbiera Ci całą radość cieszenia się ciążą... A co Twój men na to?