reklama
P
pani.olga
Gość
mnie to boli, że te szczepionki są tak kosmicznie drogie /:
Klara171
Fanka BB :)
Madziuula-bo biegunkę jestem w stanie większościowo ogarnąć.Poza tym jak pisze Thriade to szczepienie obejmuje tylko część odmian, a każdego roku dochodzą nowe.Klara a Ciebie jaki powód że na rotawirus nie chcesz?
Dziś ,pierwszy raz od ponad miesiąca się wyspałam, młody był karmiony w nocy ,ale zaraz szybko usypiał...choć po takim dniu jak wczoraj to się nie dziwię- nie spał w ciągu dnia wcale .
Ma chyba skok rozwojowy - dziwnie je -mało rano ,wieczorem jest głodny co chwila ..., jest mega rączkowy, marudny.Zaczął się za to przyglądać wszystkiemu .
muszę dzis ogarnąć zakupy szkolne , chłopaki starsze idą na wystawę fotografii Beksińskiego,my z Kornelkiem pewnie będziemy się w tym czasie spacerować .
karmiące dziewczyny -jecie śliwki ? winogron?
mój młody jak dotąd tylko mocno na czekoladę zareagował , śłiwek się jakoś boję, po winogronie bąki puszczał i lekko się prężył .
Ostatnia edycja:
co dajecie dzieciakom na kolke? ja juz probowalaam delicol, kolaktazy,espumisan, termoforek, noszenie, utulanie i maly nadal wyje. nie jest to placz tylko wycie. az sie krztusi , lzy leca strumieniami. moze mleko inne wprowadzic? teraz pije hipp bio combiotik. moze enfamil olac czy bebilon pepit a moze jeszcze jakies inne? juz sama niewiem. zamowilam tez juz kropelki sab simplex i bobotic niby polski odpowiednik ale niewiem czy wytrzymam do ich przyjscia. prosze o rade, informacje co wam pomoglo.
go0siaczek
Ja daje krople biogaia i herbatę na brzuszek humany i kolek nie ma.
Ja jadłam od 3 dni śliwki suszone do płatków i nic mu nie wyskoczyło
Meczy go ten karar strasznie szczególnie w nocy tym bardziej ze nie da się go wyciągnąć bo ma go w zatokach:-( psikam woda morska xdaje krople ale to pomaga na chwile niech mu to już przejdzie....
Ja jadłam od 3 dni śliwki suszone do płatków i nic mu nie wyskoczyło
Meczy go ten karar strasznie szczególnie w nocy tym bardziej ze nie da się go wyciągnąć bo ma go w zatokach:-( psikam woda morska xdaje krople ale to pomaga na chwile niech mu to już przejdzie....
martyska1223
waruna ja podaje wlasnie bobotic. I w sumie arie które były wieczorami zniknęły
biogaja tez stosowalam, herbatki z kopru wloskiego hippa i nic. wczesniej tylko sie prezyl i pojekiwal teraz jest tragedia. wczoraj jeszcze szczepilismy mlodego. wybralismy refundowane i pneumo 10. goraczki nie mial ale byl marudny i ta kolka juz sama niewiem dlaczego placze.
Gosica_H
Aktywna w BB
Wła§nie też się zastanawiam czy śliwki mogę.My mamy zakaz nabiału,bo jest prawdopodobieństwo skazy białkowej tak jak u starszej siostry.Co do szczepionek to my szczepimy 6w1,pneumo u meningo,rota tak jak u starszaczki rezygnujemy.Córka miała rota,wymioty i biegunka były,ale ogarnęliśmy temat od wczoraj jesteśmy na działce i mam problem bo zapomniałam wziąć z domu tabletek tarczycowych,myślicie że lekarz stąd mi to przepisze?
reklama
P
pani.olga
Gość
my chyba mamy to samo, mały tak charczy przez nos, ale w nosku ja nic nie widzę, żeby było. i w ogóle dziwnie, bo mi charczy tylko w nocy, a w ciągu dnia nie ma problemu. i chyba też skok rozwojowy mamy, bo mały marudniejszy, w nocy gorzej śpi, na ręce chce często.