reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Wła§nie też się zastanawiam czy śliwki mogę.My mamy zakaz nabiału,bo jest prawdopodobieństwo skazy białkowej tak jak u starszej siostry.Co do szczepionek to my szczepimy 6w1,pneumo u meningo,rota tak jak u starszaczki rezygnujemy.Córka miała rota,wymioty i biegunka były,ale ogarnęliśmy temat:tak: od wczoraj jesteśmy na działce i mam problem bo zapomniałam wziąć z domu tabletek tarczycowych,myślicie że lekarz stąd mi to przepisze?

Powinien przepisać ale bez zniżki.

reklama
my chyba mamy to samo, mały tak charczy przez nos, ale w nosku ja nic nie widzę, żeby było. i w ogóle dziwnie, bo mi charczy tylko w nocy, a w ciągu dnia nie ma problemu. i chyba też skok rozwojowy mamy, bo mały marudniejszy, w nocy gorzej śpi, na ręce chce często.
u nas jest to samo! i też najczęściej w nocy. Kilka razy probowałam zdziałać coś gruszka i fridą i nic..widze, że tam pusto a mała dalej charczy. I jeszcze na dodatek mała przed chwilą zwymiotowała mi 3 razy i teraz nie wiem czy podawać jej mleko bo własnie ma godzine jedzenia..

Moj maly spal od 20 do 2 i potem do 7 !!!! Ehhh niechby tak mu zostalo :):):)

zazdraszczam strasznie:-);-)

moja w nocy minimum 3 razy sie budzi a 4 rano to juz norma dopiero o 10 mi usneła po jedzeniu a ja siedze z laktatorem jak juz mam dosyc tego dokarmiania butelka mm czemu te durne cycki nie produkuja tyle ile trzeba:wściekła/y: mam nadzieje ze te czeste sciaganie i przystawianie cos da i za pare dni bedzie tylko kp:-)

mała tez ostatnio tylko by na rekach siedziała i jak głowe juz prostuje i rozglada sie to juz nie ten noworodek co tylko lezał grzecznie a maz dzis mnie rozsmieszyl bo mowi co ty jej w nocy jesc dawalas a ja mowie ze tylko piers a on mowi bo jakas wieksza jest urosla przez noc:-D

Waruna Sab Simplex i Bobotic to to samo co Espumisan. A jesteś na diecie?

Gosica najlepiej na wszelki wypadek wozić ze sobą w portfelu świstek od endo o chorobie i dawce leków.

U nas dobrze. W lesie i na łące to maluchy mają inne życie:) Stefek momentami bardzo absorbujący, ale jakoś dajemy radę;)

zazdraszczam strasznie:-);-)

moja w nocy minimum 3 razy sie budzi a 4 rano to juz norma dopiero o 10 mi usneła po jedzeniu a ja siedze z laktatorem jak juz mam dosyc tego dokarmiania butelka mm czemu te durne cycki nie produkuja tyle ile trzeba:wściekła/y: mam nadzieje ze te czeste sciaganie i przystawianie cos da i za pare dni bedzie tylko kp:-)

mała tez ostatnio tylko by na rekach siedziała i jak głowe juz prostuje i rozglada sie to juz nie ten noworodek co tylko lezał grzecznie a maz dzis mnie rozsmieszyl bo mowi co ty jej w nocy jesc dawalas a ja mowie ze tylko piers a on mowi bo jakas wieksza jest urosla przez noc:-D

To u mnie tez pierwszy raz taki luxus i okaze sie czy nie ostatni ;)

reklama
Do góry