reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Wła§nie też się zastanawiam czy śliwki mogę.My mamy zakaz nabiału,bo jest prawdopodobieństwo skazy białkowej tak jak u starszej siostry.Co do szczepionek to my szczepimy 6w1,pneumo u meningo,rota tak jak u starszaczki rezygnujemy.Córka miała rota,wymioty i biegunka były,ale ogarnęliśmy temat:tak: od wczoraj jesteśmy na działce i mam problem bo zapomniałam wziąć z domu tabletek tarczycowych,myślicie że lekarz stąd mi to przepisze?

Powinien przepisać ale bez zniżki.

reklama
my chyba mamy to samo, mały tak charczy przez nos, ale w nosku ja nic nie widzę, żeby było. i w ogóle dziwnie, bo mi charczy tylko w nocy, a w ciągu dnia nie ma problemu. i chyba też skok rozwojowy mamy, bo mały marudniejszy, w nocy gorzej śpi, na ręce chce często.
u nas jest to samo! i też najczęściej w nocy. Kilka razy probowałam zdziałać coś gruszka i fridą i nic..widze, że tam pusto a mała dalej charczy. I jeszcze na dodatek mała przed chwilą zwymiotowała mi 3 razy i teraz nie wiem czy podawać jej mleko bo własnie ma godzine jedzenia..

Moj maly spal od 20 do 2 i potem do 7 !!!! Ehhh niechby tak mu zostalo :):):)

zazdraszczam strasznie:-);-)

moja w nocy minimum 3 razy sie budzi a 4 rano to juz norma dopiero o 10 mi usneła po jedzeniu a ja siedze z laktatorem jak juz mam dosyc tego dokarmiania butelka mm czemu te durne cycki nie produkuja tyle ile trzeba:wściekła/y: mam nadzieje ze te czeste sciaganie i przystawianie cos da i za pare dni bedzie tylko kp:-)

mała tez ostatnio tylko by na rekach siedziała i jak głowe juz prostuje i rozglada sie to juz nie ten noworodek co tylko lezał grzecznie a maz dzis mnie rozsmieszyl bo mowi co ty jej w nocy jesc dawalas a ja mowie ze tylko piers a on mowi bo jakas wieksza jest urosla przez noc:-D

Waruna Sab Simplex i Bobotic to to samo co Espumisan. A jesteś na diecie?

Gosica najlepiej na wszelki wypadek wozić ze sobą w portfelu świstek od endo o chorobie i dawce leków.

U nas dobrze. W lesie i na łące to maluchy mają inne życie:) Stefek momentami bardzo absorbujący, ale jakoś dajemy radę;)

zazdraszczam strasznie:-);-)

moja w nocy minimum 3 razy sie budzi a 4 rano to juz norma dopiero o 10 mi usneła po jedzeniu a ja siedze z laktatorem jak juz mam dosyc tego dokarmiania butelka mm czemu te durne cycki nie produkuja tyle ile trzeba:wściekła/y: mam nadzieje ze te czeste sciaganie i przystawianie cos da i za pare dni bedzie tylko kp:-)

mała tez ostatnio tylko by na rekach siedziała i jak głowe juz prostuje i rozglada sie to juz nie ten noworodek co tylko lezał grzecznie a maz dzis mnie rozsmieszyl bo mowi co ty jej w nocy jesc dawalas a ja mowie ze tylko piers a on mowi bo jakas wieksza jest urosla przez noc:-D

To u mnie tez pierwszy raz taki luxus i okaze sie czy nie ostatni ;)

reklama
Do góry