Anna_30
Fanka BB :)
W końcu odebrałam swoj wynik bety Wzrost do 1313 z poziomu 318! Mogę spokojnie iść spaćTrzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W końcu odebrałam swoj wynik bety Wzrost do 1313 z poziomu 318! Mogę spokojnie iść spaćTrzymam kciuki!
To super! Ja się dziś też wyśpię, bo poprzednia noc była slaba, zbudziłam się przed 5 cala w nerwach. W końcu sobie poukładałam w głowie, ze skoro to, to, to i to, to musi być dobrze. I na wizytę poszlam już na spokojnie.W końcu odebrałam swoj wynik bety Wzrost do 1313 z poziomu 318! Mogę spokojnie iść spać
Ja od owulacji, bo po zakończeniu karmienia miałam dlugie cykle (koło 40 dni) i owulację według wszystkich znaków na niebie i ziemi miałam w 20-21 dniu cyklu. Licząc od daty miesiączki moja ciąża byłaby tydzień starsza niż w rzeczywistości.Dziewczyny a jak wyliczacie sobie tygodnie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czy plus minus kiedy była owulacja
Czyżbyś aspirowała do kolejnej mamy bliźniaków wśród naszych kwietniówek?W końcu odebrałam swoj wynik bety Wzrost do 1313 z poziomu 318! Mogę spokojnie iść spać
Piękna beta.W końcu odebrałam swoj wynik bety Wzrost do 1313 z poziomu 318! Mogę spokojnie iść spać
Mam tak samo, znaczy cykle krótsze, ale też po porodzie cykle mi się wydłużyły do 34-37 dni. W tym cyklu robiłam testy owulacyjne, które wskazywały mi na owu w 20-21 dniu. Także liczę sobie od dnia przewidywanej owulacji i wychodzi mi tydzień młodsza niż z terminu ostatniej @. Ale to wszystko się okaże na późniejszym etapie jak już z USG będzie się wyliczać termin porodu.Ja od owulacji, bo po zakończeniu karmienia miałam dlugie cykle (koło 40 dni) i owulację według wszystkich znaków na niebie i ziemi miałam w 20-21 dniu cyklu. Licząc od daty miesiączki moja ciąża byłaby tydzień starsza niż w rzeczywistości.
Dokładnie i tak później wiek ciąży oceni dokładnie usg. Ale póki co mogłybyśmy się bardzo stresować licząc, że ciąża jest starsza o tydzień, niż jest naprawdę. Tydzień to zawsze duza różnica - a szczególnie na początku - beta/pojawienie się serduszka itdMam tak samo, znaczy cykle krótsze, ale też po porodzie cykle mi się wydłużyły do 34-37 dni. W tym cyklu robiłam testy owulacyjne, które wskazywały mi na owu w 20-21 dniu. Także liczę sobie od dnia przewidywanej owulacji i wychodzi mi tydzień młodsza niż z terminu ostatniej @. Ale to wszystko się okaże na późniejszym etapie jak już z USG będzie się wyliczać termin porodu.
Na to wygląda mój dziadek był z bliźniaków więc szanse na to są niezeroweCzyżbyś aspirowała do kolejnej mamy bliźniaków wśród naszych kwietniówek?
A który masz dzien ciazy?Na to wygląda mój dziadek był z bliźniaków więc szanse na to są niezerowe
Z terminu miesiączki wychodzi 5+0 ale cykle mam dosyć długie bo prawie 40 dniowe, więc ciąża zapewne jest młodsza.A który masz dzien ciazy?
U mnie 4+3 I to jest realnie 4+3 beta 1595. Nie będzie bliźniaka raczej, wcześniej tez mialam duże bety przy ciążach pojedynczych.