Anna_30
Fanka BB :)
W końcu odebrałam swoj wynik betyTrzymam kciuki!
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W końcu odebrałam swoj wynik betyTrzymam kciuki!
To super! Ja się dziś też wyśpię, bo poprzednia noc była slaba, zbudziłam się przed 5 cala w nerwach. W końcu sobie poukładałam w głowie, ze skoro to, to, to i to, to musi być dobrze. I na wizytę poszlam już na spokojnie.W końcu odebrałam swoj wynik betyWzrost do 1313 z poziomu 318! Mogę spokojnie iść spać
![]()
Ja od owulacji, bo po zakończeniu karmienia miałam dlugie cykle (koło 40 dni) i owulację według wszystkich znaków na niebie i ziemi miałam w 20-21 dniu cyklu. Licząc od daty miesiączki moja ciąża byłaby tydzień starsza niż w rzeczywistości.Dziewczyny a jak wyliczacie sobie tygodnie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czy plus minus kiedy była owulacja![]()
Czyżbyś aspirowała do kolejnej mamy bliźniaków wśród naszych kwietniówek?W końcu odebrałam swoj wynik betyWzrost do 1313 z poziomu 318! Mogę spokojnie iść spać
![]()
Piękna beta.W końcu odebrałam swoj wynik betyWzrost do 1313 z poziomu 318! Mogę spokojnie iść spać
![]()
Mam tak samo, znaczy cykle krótsze, ale też po porodzie cykle mi się wydłużyły do 34-37 dni. W tym cyklu robiłam testy owulacyjne, które wskazywały mi na owu w 20-21 dniu. Także liczę sobie od dnia przewidywanej owulacji i wychodzi mi tydzień młodsza niż z terminu ostatniej @. Ale to wszystko się okaże na późniejszym etapie jak już z USG będzie się wyliczać termin porodu.Ja od owulacji, bo po zakończeniu karmienia miałam dlugie cykle (koło 40 dni) i owulację według wszystkich znaków na niebie i ziemi miałam w 20-21 dniu cyklu. Licząc od daty miesiączki moja ciąża byłaby tydzień starsza niż w rzeczywistości.
DokładnieMam tak samo, znaczy cykle krótsze, ale też po porodzie cykle mi się wydłużyły do 34-37 dni. W tym cyklu robiłam testy owulacyjne, które wskazywały mi na owu w 20-21 dniu. Także liczę sobie od dnia przewidywanej owulacji i wychodzi mi tydzień młodsza niż z terminu ostatniej @. Ale to wszystko się okaże na późniejszym etapie jak już z USG będzie się wyliczać termin porodu.
Na to wyglądaCzyżbyś aspirowała do kolejnej mamy bliźniaków wśród naszych kwietniówek?![]()
A który masz dzien ciazy?Na to wyglądamój dziadek był z bliźniaków więc szanse na to są niezerowe
![]()
Z terminu miesiączki wychodzi 5+0 ale cykle mam dosyć długie bo prawie 40 dniowe, więc ciąża zapewne jest młodsza.A który masz dzien ciazy?
U mnie 4+3 I to jest realnie 4+3 beta 1595. Nie będzie bliźniaka raczej, wcześniej tez mialam duże bety przy ciążach pojedynczych.![]()