Anna_30
Fanka BB :)
Pięknie! Ja jeszcze czekam na wynik…Aaa, beta 1587!
Średni przyrost 201% obym się nie nakręcała za wcześnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie! Ja jeszcze czekam na wynik…Aaa, beta 1587!
Średni przyrost 201% obym się nie nakręcała za wcześnie.
ja mam wstępnie na 18 sierpnia. Przy 10k jest serce? Myślałam że więcej musi być. Przy 7k chyba zarodek się pojawia. Ale nie wiem dokładnie.Haha, napisałam już do mojej gin, ale nie wiem na kiedy się umówić. Bicie serca jest podobno przy becie ok. 10 000.
przy naszych wzrostach to 10k będzie za chwilęHaha, napisałam już do mojej gin, ale nie wiem na kiedy się umówić. Bicie serca jest podobno przy becie ok. 10 000.
Trzymam kciuki!Pięknie! Ja jeszcze czekam na wynik…
tez mam 18 sierpnia wizyteja mam wstępnie na 18 sierpnia. Przy 10k jest serce? Myślałam że więcej musi być. Przy 7k chyba zarodek się pojawia. Ale nie wiem dokładnie.
No ja właśnie czytałam, że na USG widać pęcherzyk z zarodkiem przy becie ponad 1000 a serce na dobrym sprzęcie przy 10k. Moja gin kazała mi przyjść 10.08 na 20. Mam brać duphaston i zobaczymy.ja mam wstępnie na 18 sierpnia. Przy 10k jest serce? Myślałam że więcej musi być. Przy 7k chyba zarodek się pojawia. Ale nie wiem dokładnie.
Wow to nieźle. Będę czekala na relacje. Bo idziemy prawie łeb w łeb. Ciekawe jaka moja beta jutro będzie. Sprawdzę też proga.No ja właśnie czytałam, że na USG widać pęcherzyk z zarodkiem przy becie ponad 1000 a serce na dobrym sprzęcie przy 10k. Moja gin kazała mi przyjść 10.08 na 20. Mam brać duphaston i zobaczymy.
To dawaj znać jak dostaniesz wynikiWow to nieźle. Będę czekala na relacje. Bo idziemy prawie łeb w łeb. Ciekawe jaka moja beta jutro będzie. Sprawdzę też proga.
Tez mam na 10go, godzine wczesniej. Trzymam za nas kciukiNo ja właśnie czytałam, że na USG widać pęcherzyk z zarodkiem przy becie ponad 1000 a serce na dobrym sprzęcie przy 10k. Moja gin kazała mi przyjść 10.08 na 20. Mam brać duphaston i zobaczymy.
Super, mam nadzieję, że to będą szczęśliwe i nudne ciąże.Tez mam na 10go, godzine wczesniej. Trzymam za nas kciuki