reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
ja mam wstępnie na 18 sierpnia. Przy 10k jest serce? Myślałam że więcej musi być. Przy 7k chyba zarodek się pojawia. Ale nie wiem dokładnie.
No ja właśnie czytałam, że na USG widać pęcherzyk z zarodkiem przy becie ponad 1000 a serce na dobrym sprzęcie przy 10k. Moja gin kazała mi przyjść 10.08 na 20. Mam brać duphaston i zobaczymy. 🥰

No ja właśnie czytałam, że na USG widać pęcherzyk z zarodkiem przy becie ponad 1000 a serce na dobrym sprzęcie przy 10k. Moja gin kazała mi przyjść 10.08 na 20. Mam brać duphaston i zobaczymy. 🥰
Wow to nieźle. Będę czekala na relacje. Bo idziemy prawie łeb w łeb. Ciekawe jaka moja beta jutro będzie. Sprawdzę też proga.

reklama
Do góry