Ja w pierwszej ciazy czułam się taka slaba, że do o tygodnia leżałam jak placek. W drugiej i teraz czuje się dużo silniejsza, może kwestia tego, że muszę. dobrze, ze mdłości mnie omijały jak dotąd, to można żyć, i duuuzo jesc.widziałam jak to jest, mamy wokoło trochę maluchów my jeszcze dzieci nie mamy, więc mam zamiar odpoczywać ile się da i korzystać ze spokoju
reklama
Tralalala25
Fanka BB :)
pewnie tak jest też nie miałam wymiotów w poprzedniej ciąży, tylko lekkie nudności, jak będzie mi dane pobyć w obecnej ciąży trochę dłużej to mam nadzieję, że też obędzie się bez przytulania kibelkaJa w pierwszej ciazy czułam się taka slaba, że do o tygodnia leżałam jak placek. W drugiej i teraz czuje się dużo silniejsza, może kwestia tego, że muszę. dobrze, ze mdłości mnie omijały jak dotąd, to można żyć, i duuuzo jesc.
Trzymam kciuki. ja mialam mdłości tylko, gdy czułam się głodna, więc jadlam bez przerwy. i było ok.pewnie tak jest też nie miałam wymiotów w poprzedniej ciąży, tylko lekkie nudności, jak będzie mi dane pobyć w obecnej ciąży trochę dłużej to mam nadzieję, że też obędzie się bez przytulania kibelka
Ostatnia edycja:
Wtrampkach
Aktywna w BB
Hej hej! Ja w poprzedniej ciąży do 12 tygodnia też w sumie leżałam plackiem, wymiotowałam może kilka razy - ale mdłości męczyły mnie potworne, a od 10tyg migreny zobaczymy jak będzie teraz - na pokładzie dwulatka i nie ma lekko.
Narzekałam ostatnio na brak objawów, a w poprzedniej ciąży już mi się zaczynały mdłości na tym etapie. Pojawił się dość upierdliwy bol piersi, wcześniej były tylko uwrażliwione. Może zabrzmie jak masochistka, ale ucieszyłam się na jakikolwiek objaw bo już się zastanawiałam nad powtarzaniem bety
Narzekałam ostatnio na brak objawów, a w poprzedniej ciąży już mi się zaczynały mdłości na tym etapie. Pojawił się dość upierdliwy bol piersi, wcześniej były tylko uwrażliwione. Może zabrzmie jak masochistka, ale ucieszyłam się na jakikolwiek objaw bo już się zastanawiałam nad powtarzaniem bety
Xkarolina31
Aktywna w BB
A ja dziś druga beta 128 - 1.08 a druga beta 346.1 - 4.08 jak myślicie oki?
Pewnie, ze oki. który dzień ciazy?A ja dziś druga beta 128 - 1.08 a druga beta 346.1 - 4.08 jak myślicie oki?
Hehe, ja sprawdzam, czy piersi wciąż bolą. Moje ciąże są dość bezobjawowe, osłabienie na początku, ból piesi, zadyszka od od byle czego od samego poczatku i ogromny apetyt. Dobrze, że po ciążach wracam do wagi, bo już bym była wielorybem.Hej hej! Ja w poprzedniej ciąży do 12 tygodnia też w sumie leżałam plackiem, wymiotowałam może kilka razy - ale mdłości męczyły mnie potworne, a od 10tyg migreny zobaczymy jak będzie teraz - na pokładzie dwulatka i nie ma lekko.
Xkarolina31
Aktywna w BB
Owulacje według aplikacji i samopoczucia miałam 21 lipca ale czy faktycznie tak było to nie wiemPewnie, ze oki. który dzień ciazy?
No to beta hcg chyba w sam raz jak na ten dzień.Owulacje według aplikacji i samopoczucia miałam 21 lipca ale czy faktycznie tak było to nie wiem
reklama