reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

widziałam jak to jest, mamy wokoło trochę maluchów 😂😂 my jeszcze dzieci nie mamy, więc mam zamiar odpoczywać ile się da i korzystać ze spokoju :)
Ja w pierwszej ciazy czułam się taka slaba, że do o tygodnia leżałam jak placek. W drugiej i teraz czuje się dużo silniejsza, może kwestia tego, że muszę. :) dobrze, ze mdłości mnie omijały jak dotąd, to można żyć, i duuuzo jesc. 😎

reklama
Ja w pierwszej ciazy czułam się taka slaba, że do o tygodnia leżałam jak placek. W drugiej i teraz czuje się dużo silniejsza, może kwestia tego, że muszę. :) dobrze, ze mdłości mnie omijały jak dotąd, to można żyć, i duuuzo jesc. 😎
pewnie tak jest :) też nie miałam wymiotów w poprzedniej ciąży, tylko lekkie nudności, jak będzie mi dane pobyć w obecnej ciąży trochę dłużej to mam nadzieję, że też obędzie się bez przytulania kibelka 😂

pewnie tak jest :) też nie miałam wymiotów w poprzedniej ciąży, tylko lekkie nudności, jak będzie mi dane pobyć w obecnej ciąży trochę dłużej to mam nadzieję, że też obędzie się bez przytulania kibelka 😂
Trzymam kciuki. 🩷 ja mialam mdłości tylko, gdy czułam się głodna, więc jadlam bez przerwy. 😅🙈 i było ok. 😂

Ostatnia edycja:
Hej hej! Ja w poprzedniej ciąży do 12 tygodnia też w sumie leżałam plackiem, wymiotowałam może kilka razy - ale mdłości męczyły mnie potworne, a od 10tyg migreny 🤓 zobaczymy jak będzie teraz - na pokładzie dwulatka i nie ma lekko.

Narzekałam ostatnio na brak objawów, a w poprzedniej ciąży już mi się zaczynały mdłości na tym etapie. Pojawił się dość upierdliwy bol piersi, wcześniej były tylko uwrażliwione. Może zabrzmie jak masochistka, ale ucieszyłam się na jakikolwiek objaw 🙈 bo już się zastanawiałam nad powtarzaniem bety 🤪

Hej hej! Ja w poprzedniej ciąży do 12 tygodnia też w sumie leżałam plackiem, wymiotowałam może kilka razy - ale mdłości męczyły mnie potworne, a od 10tyg migreny 🤓 zobaczymy jak będzie teraz - na pokładzie dwulatka i nie ma lekko.

Narzekałam ostatnio na brak objawów, a w poprzedniej ciąży już mi się zaczynały mdłości na tym etapie. Pojawił się dość upierdliwy bol piersi, wcześniej były tylko uwrażliwione. Może zabrzmie jak masochistka, ale ucieszyłam się na jakikolwiek objaw 🙈 bo już się zastanawiałam nad powtarzaniem bety 🤪
Hehe, ja sprawdzam, czy piersi wciąż bolą. 🙈😅 Moje ciąże są dość bezobjawowe, osłabienie na początku, ból piesi, zadyszka od od byle czego od samego poczatku i ogromny apetyt. Dobrze, że po ciążach wracam do wagi, bo już bym była wielorybem. 🤣

reklama
U nas 3 dni przed planowana miesiączka wypadamy na 17 kwietnia ❤️

Załączniki

• IMG_4391.jpeg
    IMG_4391.jpeg
    154,8 KB · Wyświetleń: 67
Do góry