salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Co za palant... Też bym takiego nie chciała widzieć...santinia - mnie też odrzuca od mięsa, po prostu nie mogę, a najgorsza szynka... jem w kółko ryby - tuńczyka, łososia, śledzie...
SałatkaOwocowa - super, że jest zarodek! Fantastycznie!
Mój na szczęście nie chrapie, bo nie mogłabym usnąć. I tak mam lekki sen i wszystko mnie budzi...
W poniedziałek wracam do pracy. Plamienie nie wróciło i została mi 1x luteina dopochwowo. Ech...nie wiem czy chcę widzieć swojego pracodawcę po tym jak przez telefon wyparował: "ciąża?! na okresie próbnym?...i co, tak będziesz teraz już leżeć na tym L4?..." - nie kurde, przyjdę jutro, ciągnąc za sobą plamy świeżej krwi. Argh :/
A może wiecie co można wziac na bol żołądka? Juz nie daje rady...
Jeszcze jedno pytanie w ciąży z coreczka jak juz mi brzuch wyskoczył ok 6 miesiąca zaczely bolec mnie wiezadla. Tzn w nocy jak chcialam sie przekręcić na bok albo na plecy. Okropny krotkotrwaly bol w okolicy pachwin. Pomagali tylko to ze się nie ruszałam. Musiałam odpowiednio sie przekrecac zeby tego uniknąć. Czasami zwijalam sie z bólu... Teraz zaczelam 9 tydzień i juz mam takie bole... Wy też tak juz macie?