reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
My na pewno robimy NIFTY + zwykłe prenatalne, chcemy szybciej znać płeć + wykluczenie chorób też jest dla nas ważne.
A czytałaś o tym nowym prenatal testDNA kuzynka teraz robiła nie dawno i podobno właśnie wykrywa więcej plus wyniki po tygodniu już są. W poprzedniej ciąży właśnie robiłam nifty, a teraz chyba to zrobimy

Ostatnia edycja:
A czytałaś o tym nowym prenatal testDNA kuzynka która jest lekarzem teraz robiła nie dawno i podobno właśnie wykrywa więcej plus wyniki po tygodniu już są. W poprzedniej ciąży właśnie robiłam nifty, a teraz chyba to zrobimy
My robimy te też z uwagi na stosunek ceny do jakości, moim zdaniem jest najlepszy, nifty pro na promocji można kupić już za 1700 zł.

oj tak ja jestem też na listopadoweczkach 2019 i do tej pory mamy kontakt z dziewczynami. Bardzo dużo dało mi to forum zawsze w kupie raźniej przechodzić przez wszystkie etapy macierzyństwa 😊
Ja tak samo jestem na majóweczkach 2021, ale przeniosłyśmy się szybko na zamknięta grupę na Facebooku :-)

Niestety beta z dziś 8,9 mlU/ml. Także już wszystko jasne. Czy ktoś z doświadczeniem poronienia powie czego teraz się spodziewać, czekac na krwawienie czy umawiac ginekologa? Hcg było dość niskie 74 na 8,9, czyli mozna uznać że to biochemiczna?Powodzenia dla Was przyszle mamusie i dziękuję za wsparcie.
Przykro mi 😔 Mysle, ze jak beta tak sama spada to jest to biochemiczna i po prostu musisz poczekać na krwawienie

Ostatnia edycja:
Niestety beta z dziś 8,9 mlU/ml. Także już wszystko jasne. Czy ktoś z doświadczeniem poronienia powie czego teraz się spodziewać, czekac na krwawienie czy umawiac ginekologa? Hcg było dość niskie 74 na 8,9, czyli mozna uznać że to biochemiczna?Powodzenia dla Was przyszle mamusie i dziękuję za wsparcie.
Bardzo mi przykro, mam nadzieje że szybko ponownie zobaczysz dwie kreski 😞

Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki żeby wkrótce się udało.
Co do poronienia to jak u mnie wykryli puste jajo- następnego dnia skierowanie na zabieg łyżeczkowania. Podali tabletki, krwawienie, oczyścili wszystko pod narkozą. Po południu mogłam iść do domu i zamknąć ten rozdział za sobą. I po 3 miesiącach zaczęliśmy starania na nowo. Udało się zajść w ciążę i wszystko było dobrze :-) Nie trać nadziei !

reklama
ojejku bardzo mi przykro 😧🥺 Trzymaj się i nie poddawaj nie Ty pierwsza i nie ostatnia

Do góry