reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Niestety beta z dziś 8,9 mlU/ml. Także już wszystko jasne. Czy ktoś z doświadczeniem poronienia powie czego teraz się spodziewać, czekac na krwawienie czy umawiac ginekologa? Hcg było dość niskie 74 na 8,9, czyli mozna uznać że to biochemiczna?Powodzenia dla Was przyszle mamusie i dziękuję za wsparcie.
Bardzo mi przykro! Niedawno przez to przechodziłam.
Taka beta to już jest praktycznie zerowa, ja przy 6,5 dostałam miesiączki tego samego dnia co pobranie.
Myślę że max 1-2 dni przyjdzie miesiączka, u mnie nawet nie była bardziej obfita niż normalnie. „Diagnoza” to był Biochem. :(

reklama
Bardzo mi przykro! Niedawno przez to przechodziłam.
Taka beta to już jest praktycznie zerowa, ja przy 6,5 dostałam miesiączki tego samego dnia co pobranie.
Myślę że max 1-2 dni przyjdzie miesiączka, u mnie nawet nie była bardziej obfita niż normalnie. „Diagnoza” to był Biochem. :(
Rzeczywiście dziś już jest miesiączka. Szybko poszło, ale to dobrze, bo bym się zaczęła stresować, że się nie oczyszczam.
Za dwa tygodnie mam dawno zaplanowany urlop z lotem samolotem. Mam nadzieję, że po takim czasie będzie to już bezpieczne lecieć...

Rzeczywiście dziś już jest miesiączka. Szybko poszło, ale to dobrze, bo bym się zaczęła stresować, że się nie oczyszczam.
Za dwa tygodnie mam dawno zaplanowany urlop z lotem samolotem. Mam nadzieję, że po takim czasie będzie to już bezpieczne lecieć...
Myślę że za 2 tygodnie już dawno nie będzie żadnego krwawienia i spokojnie skorzystasz w urlopu 🤗

Nie pokazuje się tu wrześniowy wątek 🤔

Załączniki

• IMG_2625.png
    IMG_2625.png
    67,6 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Macie jakieś dolegliwości ciążowe ? Mnie chyba powoli dopadają. Identycznie jak w poprzedniej ciąży. Jest mi ciągle zimno i czuję się jakbym miała mieć gorączkę. Dziś cały dzień sprzątałam bawiłam się z dziećmi bo brata dwie córki przyjechały na nockę a teraz leżę pod kocem i słabo się czuje. Zaczyna się 🥴

Do góry