reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Laski no żadna nie czytała że byłam u gina [emoji41]
U mnie dzisiaj pracowicie, mąż jutro wraca z delegacji więc musiałam dom ogarnąć żeby móc z nim spędzić dzień [emoji6] moja mała marudka nie chce spać w dzień choć widzę ze meczy sie bardzo ziewa oczka trze nie wiem jak już ją przekonywać do drzemki.
Wcinam dużo właśnie zjadła sushi [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzialam zdjęcia, duuuuza!!!! Jak zazdroszę, juz jedna noga w 2 trymestrze:)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Zastanawiam się czy w ciąży powinno się jeść wedzone, wczoraj wciagnelam jednego oscypka, uwielbiam też łososiowa [emoji6] a no i podobno herbatka z pokrzywy jest dobra dla kobiet w ciąży

Zastanawiam się czy w ciąży powinno się jeść wedzone, wczoraj wciagnelam jednego oscypka, uwielbiam też łososiowa [emoji6] a no i podobno herbatka z pokrzywy jest dobra dla kobiet w ciąży

Oscypki to chyba średnio bo są z niepasteryzowanego mleka... O wędzonych produktach też coś czytałam, że niezdrowe, bo podczas wędzenia coś tam się wydziela, ale może to przesada...?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego, co kojarzę, wędzony ryby raczej nie... z serami to tylko trzeba sprawdzać czy są z mleka pasteryzowanego :)

Ale przyznam bez bicia, że wczoraj wciagnelam sałatkę z marynowanym dorszem :/ potem miałam nauczkę, żołądek mnie cały wieczór bolał... nie jestem pewna po czym, ale o dzisiaj nic surowego ani smazonego nie tkne -_-

Co do wędzonego babcia zawsze mi mówiła, ze lepiej unikac wędzonych bo cos tam sie wydziela co moze zaszkodzić. Ja na poczatku nke wiedzac ze jestem zjadlam makrele wedzona, ale teraz na wedzone nie mam ochoty, ale jak nie zapomne zapytam jutro lekarza xD
Ja to juz zjadlam sniadanid, buleczke z serem zoltym mniaaaam
A na mdlosci kupilam wczoraj imbir, dzisiaj wypije z herbata i miodem, zobaczymy... Bo te wieczory to jest masakra

A wgle.. Toooo juz niedługo pojawia sie czerwcoswe mamuśki.. A to oznacza dla nas 2 trymeste, spokojniejszy?! To sie okaze hihi

reklama
Zadam glupie pytanie bo w sumie nigdy nic nie robilam z imbirem [emoji16] jak zaparzam herbate i tre imbir to musze go obrać??

Ja obieram kawałek, ścieram na tarce i zalewam wrzątkiem. Jest jeszcze wersja z gotowaniem przez 20 minut :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry