Chodzi mi o te posiewy, ważne chyba 3 miesiące. Wyczytalam, że chyba tuż po miesiące lub przed?Zależy jakie .
Ostatni transfer miałam prawie 3 lata temu i już niektóre rzeczy wypadły z głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi mi o te posiewy, ważne chyba 3 miesiące. Wyczytalam, że chyba tuż po miesiące lub przed?Zależy jakie .
Posiewy to obojętnie byleby nie podczas miesiączki.Chodzi mi o te posiewy, ważne chyba 3 miesiące. Wyczytalam, że chyba tuż po miesiące lub przed?
Ostatni transfer miałam prawie 3 lata temu i już niektóre rzeczy wypadły z głowy
Zależy też od kliniki. W mojej posiewy i wirusowe ważne 6 mcy jeżeli robione w klinice, z innych laboratoriów ważne 3 m-ce.Chodzi mi o te posiewy, ważne chyba 3 miesiące. Wyczytalam, że chyba tuż po miesiące lub przed?
Martuska na Twoim miejscu poszłabym do kliniki w czerwcu i zapytała co będzie refundował program rządowy. Może wymazy też będą objęte refundacja? Transfer powinnaś mieć za darmo Ja sama czekam bo szczegółów kliniki nie mają i ogólnie wiadomo że większość rzeczy będzie bezpłatna typu badanie amh, nasienia ale czy np wymazy to ja nie wiemChodzi mi o te posiewy, ważne chyba 3 miesiące. Wyczytalam, że chyba tuż po miesiące lub przed?
Czytając rozporządzenie MR to ja rozumiem że program będzie w pełni finansowany (diagnostyka plus procedura do 3 czy 4 cykli stymulacji aby uzyskać min 2 komórki z różnych cykli) więc ja to myślę że te wymazy też będą w projekcieMartuska na Twoim miejscu poszłabym do kliniki w czerwcu i zapytała co będzie refundował program rządowy. Może wymazy też będą objęte refundacja? Transfer powinnaś mieć za darmo Ja sama czekam bo szczegółów kliniki nie mają i ogólnie wiadomo że większość rzeczy będzie bezpłatna typu badanie amh, nasienia ale czy np wymazy to ja nie wiem
Izuu kiedy masz usg?Czytając rozporządzenie MR to ja rozumiem że program będzie w pełni finansowany (diagnostyka plus procedura do 3 czy 4 cykli stymulacji aby uzyskać min 2 komórki z różnych cykli) więc ja to myślę że te wymazy też będą w projekcie
WinWin masz rację, warto kilka dni poczekać i się dowiedzieć....
Oby Wam się udało dostać.
Mam nadzieję , że ja tego potrzebować za chwilę nie będę ....
W środę, to będzie decydujące badanie.Izuu kiedy masz usg?
Daj znać po badaniu!W środę, to będzie decydujące badanie.
Oby maluszek już rósł w odpowiednim tempie
W środę mam urodziny. Musi maluszek zrobić cioci prezent dobrymi wynikamiW środę, to będzie decydujące badanie.
Oby maluszek już rósł w odpowiednim tempie