reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Chodzi mi o te posiewy, ważne chyba 3 miesiące. Wyczytalam, że chyba tuż po miesiące lub przed?

Ostatni transfer miałam prawie 3 lata temu i już niektóre rzeczy wypadły z głowy 😏
Zależy też od kliniki. W mojej posiewy i wirusowe ważne 6 mcy jeżeli robione w klinice, z innych laboratoriów ważne 3 m-ce.
Nie ma znaczenia dzień cyklu. Byleby nie było żadnych nawet plamien

Chodzi mi o te posiewy, ważne chyba 3 miesiące. Wyczytalam, że chyba tuż po miesiące lub przed?

Ostatni transfer miałam prawie 3 lata temu i już niektóre rzeczy wypadły z głowy 😏
Martuska na Twoim miejscu poszłabym do kliniki w czerwcu i zapytała co będzie refundował program rządowy. Może wymazy też będą objęte refundacja? Transfer powinnaś mieć za darmo 😀 Ja sama czekam bo szczegółów kliniki nie mają i ogólnie wiadomo że większość rzeczy będzie bezpłatna typu badanie amh, nasienia ale czy np wymazy to ja nie wiem 😀

Martuska na Twoim miejscu poszłabym do kliniki w czerwcu i zapytała co będzie refundował program rządowy. Może wymazy też będą objęte refundacja? Transfer powinnaś mieć za darmo 😀 Ja sama czekam bo szczegółów kliniki nie mają i ogólnie wiadomo że większość rzeczy będzie bezpłatna typu badanie amh, nasienia ale czy np wymazy to ja nie wiem 😀
Czytając rozporządzenie MR to ja rozumiem że program będzie w pełni finansowany (diagnostyka plus procedura do 3 czy 4 cykli stymulacji aby uzyskać min 2 komórki z różnych cykli) więc ja to myślę że te wymazy też będą w projekcie 🤔
WinWin masz rację, warto kilka dni poczekać i się dowiedzieć....🙂
Oby Wam się udało dostać.🤞🏼
Mam nadzieję , że ja tego potrzebować za chwilę nie będę .... 🙏🏼

Czytając rozporządzenie MR to ja rozumiem że program będzie w pełni finansowany (diagnostyka plus procedura do 3 czy 4 cykli stymulacji aby uzyskać min 2 komórki z różnych cykli) więc ja to myślę że te wymazy też będą w projekcie 🤔
WinWin masz rację, warto kilka dni poczekać i się dowiedzieć....🙂
Oby Wam się udało dostać.🤞🏼
Mam nadzieję , że ja tego potrzebować za chwilę nie będę .... 🙏🏼
Izuu kiedy masz usg?

reklama
Do góry