reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa♥️
Cały czas pracuje mi głowa skąd takie niskie przyrosty teraz bety skoro zarodek jest i serduszko bije...🤔 Gdzies na jakimś forum wyczytałam że może być tak przy cienkiej kosmowce i pomimo to dziecko urodziło się w terminie i zdrowe. I tego się trzymam, staram się nie dopuszczać myśli, że kropek może mieć wadę genetyczną i w którymś momencie.... Będzie dobrze.... Musi być... 🤞🏼
Cieszę się że nie mam bóli brzucha Anię plamien... Daje nam to nadzieję że może się uda ♥️

reklama
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa♥️
Cały czas pracuje mi głowa skąd takie niskie przyrosty teraz bety skoro zarodek jest i serduszko bije...🤔 Gdzies na jakimś forum wyczytałam że może być tak przy cienkiej kosmowce i pomimo to dziecko urodziło się w terminie i zdrowe. I tego się trzymam, staram się nie dopuszczać myśli, że kropek może mieć wadę genetyczną i w którymś momencie.... Będzie dobrze.... Musi być... 🤞🏼
Cieszę się że nie mam bóli brzucha Anię plamien... Daje nam to nadzieję że może się uda ♥️
Będzie dobrze😊
A Tobie to trzeba internet wyłączyć na jakiś czas 😄

MamoAnioła jak tam twoje dolegliwości?
Izuu a ty masz dolegliwości ciążowe?
Tak, mam cały czas... Ociężały biust, senność i nudności (a raczej awersja co do niektórych pokarmów)... Poza tym czuje się dobrze, chociaz walczę na antybiotyku z zapaleniem dróg moczowych ....
A Ty Kaja? Jak samopoczucie ? U Ciebie to już 10tc?
Byleby do 14tc, jakoś później człowiek troszkę luzuje psychicznie 🙈

Tak, mam cały czas... Ociężały biust, senność i nudności (a raczej awersja co do niektórych pokarmów)... Poza tym czuje się dobrze, chociaz walczę na antybiotyku z zapaleniem dróg moczowych ....
A Ty Kaja? Jak samopoczucie ? U Ciebie to już 10tc?
Byleby do 14tc, jakoś później człowiek troszkę luzuje psychicznie 🙈
U mnie 11+3 dzisiaj ,mnie piersi bolą tylko w nocy ,może dlatego że malutkie były przed ciążą, teraz trochę kształtu nabierają , co do jedzenia to też niektórych pokarmów nie mogę , że słodkiego tylko lody mogę, przez to że biorę leki co 6 godzin to czasami muszę się przespać dwie godzinki w dzień. Za tydzień we wtorek mam pierwsze prenatalne i już zaczynam mieć małego stresa,
Oby ci ta infekcja przeszła i już nic się nie czepiało

U mnie 11+3 dzisiaj ,mnie piersi bolą tylko w nocy ,może dlatego że malutkie były przed ciążą, teraz trochę kształtu nabierają , co do jedzenia to też niektórych pokarmów nie mogę , że słodkiego tylko lody mogę, przez to że biorę leki co 6 godzin to czasami muszę się przespać dwie godzinki w dzień. Za tydzień we wtorek mam pierwsze prenatalne i już zaczynam mieć małego stresa,
Oby ci ta infekcja przeszła i już nic się nie czepiało
A badałas zarodek przed transferem?
Mi z powodu długiej implantacji lekarka też zasugerowała prenatalne... I oczywiście głową pracuje 😅😅
Na pewno z Waszym maluszkiem wszystko oki ♥️ toż to już mały wielki człowiek 😍

reklama
A badałas zarodek przed transferem?
Mi z powodu długiej implantacji lekarka też zasugerowała prenatalne... I oczywiście głową pracuje 😅😅
Na pewno z Waszym maluszkiem wszystko oki ♥️ toż to już mały wielki człowiek 😍
U mnie to chyba po prostu rutynowe badanie , które robi klinika

Do góry