Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Między 5 a nawet 14 dniem po punkcji. Ja dostałam 6 dnia po.Dziewczyny takie pytanie, ile po punkcji dostaje się okres? To jest od razu czy on się spóźnia czy jak? Bo ja totalnie nie pamiętam, a chce zaplanować wyjazd?
Do 14 dniDziewczyny takie pytanie, ile po punkcji dostaje się okres? To jest od razu czy on się spóźnia czy jak? Bo ja totalnie nie pamiętam, a chce zaplanować wyjazd?
Wspaniałe wieściHej. Jestem po pierwszych prenatalnych. Dziecię waży 55g i ma się dobrze wszystkie pomiary w normie. Lekarz już dzisiaj mi powiedział że na 80% będzie chłopak. Za tydzień ma zadzwonić i powiedzieć jak wyszły wyniki z krwi.
A Ty kiedy masz prenatalne?Cudownie
Hej. Jestem po pierwszych prenatalnych. Dziecię waży 55g i ma się dobrze wszystkie pomiary w normie. Lekarz już dzisiaj mi powiedział że na 80% będzie chłopak. Za tydzień ma zadzwonić i powiedzieć jak wyszły wyniki z krwi.
7.06.A Ty kiedy masz prenatalne?
Jejku jak mi przykro .Jestem po wizycie ... Dzidziusia już nie ma...
Poronienie zatrzymane ...