reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

reklama
A to ja się odezwę ☺️
Jesteśmy po pierwszej wizycie przygotowań do drugiej procedury 💪
Okazuje się, że przy drugiej procedurze jest dużo mniej badań i jak nam kasa pozwoli to tak na prawdę już w październiku mogłabym podejść do stymulacji.
Tyle, że musimy sobie to przekalkulować, bo nie spodziewaliśmy się tak szybkiej drogi i wykładu finansowego.

Mamo Anioła
Jesteśmy w tej samej klinice , z tym że u innych lekarzy. Czy też przy drugiej procedurze mieliście znacznie mniej badań ?

Mamo Anioła
Jesteśmy w tej samej klinice , z tym że u innych lekarzy. Czy też przy drugiej procedurze mieliście znacznie mniej badań ?
Cześć 😀

Ja tez mialam wrazenie, ze do pierwszej procedury mialam tych badan od groma! Natomiast to wynikalo po prostu z naszej diagnostyki, musieli nas lepiej poznac jako pacjentow 😀. Invicta (choc może i inne kliniki rowniez) ma wymóg pakietu aktualnych badań podczas podejścia do procedury/transferu - badania infekcyjne, cytologia, usg, wymaz w kierunku chlamydii i pewnie jeszcze jakieś, które mi umknęły. Może ta wieksza ilość badań w waszym przypadku przy pierwszej procedurze też wynikała z diagnostyki?

A co tu taka cisza?
Hej! No też tu ost zaglądałam a tu cisza! Co tam nowego u was dziewczyny?
Ja coraz bardziej kocham bycie mamą 🥰 nigdy nie sądziłam że aż tak się odnajdę w tej roli🤭
Dzisiaj byliśmy u dietetyka..powoli bedziemy wprowadzać "normalne" mleko małemu by sprawdzić czy dalej ma tą alergię na mleko krowie..także trzymajcie kciuki🤪

A to ja się odezwę ☺️
Jesteśmy po pierwszej wizycie przygotowań do drugiej procedury 💪
Okazuje się, że przy drugiej procedurze jest dużo mniej badań i jak nam kasa pozwoli to tak na prawdę już w październiku mogłabym podejść do stymulacji.
Tyle, że musimy sobie to przekalkulować, bo nie spodziewaliśmy się tak szybkiej drogi i wykładu finansowego.
Ale super!! Trzymam kciuki! Czasem tak lepiej..na "spontanie"😉

Dokładnie cisza tu! Same mamuśki zostaly i nikt nie transferuje... 😞 u mnie też się ruszyło! Jutro mam biopsje endometrium i zobaczymy 😀 może w listopadzie będzie transfer jak biopsja wyjdzie ok!

reklama
Do góry