reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
A to ja się odezwę ☺️
Jesteśmy po pierwszej wizycie przygotowań do drugiej procedury 💪
Okazuje się, że przy drugiej procedurze jest dużo mniej badań i jak nam kasa pozwoli to tak na prawdę już w październiku mogłabym podejść do stymulacji.
Tyle, że musimy sobie to przekalkulować, bo nie spodziewaliśmy się tak szybkiej drogi i wykładu finansowego.

Mamo Anioła
Jesteśmy w tej samej klinice , z tym że u innych lekarzy. Czy też przy drugiej procedurze mieliście znacznie mniej badań ?

Mamo Anioła
Jesteśmy w tej samej klinice , z tym że u innych lekarzy. Czy też przy drugiej procedurze mieliście znacznie mniej badań ?
Cześć 😀

Ja tez mialam wrazenie, ze do pierwszej procedury mialam tych badan od groma! Natomiast to wynikalo po prostu z naszej diagnostyki, musieli nas lepiej poznac jako pacjentow 😀. Invicta (choc może i inne kliniki rowniez) ma wymóg pakietu aktualnych badań podczas podejścia do procedury/transferu - badania infekcyjne, cytologia, usg, wymaz w kierunku chlamydii i pewnie jeszcze jakieś, które mi umknęły. Może ta wieksza ilość badań w waszym przypadku przy pierwszej procedurze też wynikała z diagnostyki?

A co tu taka cisza?
Hej! No też tu ost zaglądałam a tu cisza! Co tam nowego u was dziewczyny?
Ja coraz bardziej kocham bycie mamą 🥰 nigdy nie sądziłam że aż tak się odnajdę w tej roli🤭
Dzisiaj byliśmy u dietetyka..powoli bedziemy wprowadzać "normalne" mleko małemu by sprawdzić czy dalej ma tą alergię na mleko krowie..także trzymajcie kciuki🤪

A to ja się odezwę ☺️
Jesteśmy po pierwszej wizycie przygotowań do drugiej procedury 💪
Okazuje się, że przy drugiej procedurze jest dużo mniej badań i jak nam kasa pozwoli to tak na prawdę już w październiku mogłabym podejść do stymulacji.
Tyle, że musimy sobie to przekalkulować, bo nie spodziewaliśmy się tak szybkiej drogi i wykładu finansowego.
Ale super!! Trzymam kciuki! Czasem tak lepiej..na "spontanie"😉

Dokładnie cisza tu! Same mamuśki zostaly i nikt nie transferuje... 😞 u mnie też się ruszyło! Jutro mam biopsje endometrium i zobaczymy 😀 może w listopadzie będzie transfer jak biopsja wyjdzie ok!

reklama
Do góry