Zależy co kto uważa za wolną i demokratycznąDziewczyny mam nadzieję że każda z was w niedzielę zagłosuje - na wolną demokratyczną europejską Polskę.![]()
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy co kto uważa za wolną i demokratycznąDziewczyny mam nadzieję że każda z was w niedzielę zagłosuje - na wolną demokratyczną europejską Polskę.![]()
Cześć! Skoro się zastanawiasz tzn ze wrócisz po nieWitajcie dziewczyny,
Co u Was ? Jak się macie ? Jak Wasze maluszki ? Ja tak siedzę i rozmyślam o 2 procedurze. Mam 3 mrozaczki i tak się zastanawiam czy nie wrócić po nie. Miłego wieczorku
A jak Twoje starania? Miałas mieć zabueg endometrium, chyba że coś pomyliłam. Wiem o @Strusio85 i innych. Myślałam że czasem tu zaglądają.Cześć! Skoro się zastanawiasz tzn ze wrócisz po niepewnie myślisz kiedy
ostatnio bardzo mało dziewczyn tu pisze
na kafeteri forum żyło a tu zamiera
szkoda bo można było się wymienić doświadczeniami
większość z nas jest już mamami i pewnie z tego to wynika.
Hej. Ja też jestem jeszcze na etapie badań przed ostatnim transferem, 10 listopada jadę do docenta PaśnikaJa dalej jestem po stronie staraczki
W tym roku przeszliśmy już dwie procedury in vitro i chwilowo zablokowały nas finansejednak w połowie listopada możliwe że moja klinika skorzysta z programu dofinansowania wiec istnieje szansa że znowu zaczniemy działać
Nadal walczę, tak miałam badanie endometrium, ale to wszystko rozciąga się w czasie. Ciągle cos wyskakujeA jak Twoje starania? Miałas mieć zabueg endometrium, chyba że coś pomyliłam. Wiem o @Strusio85 i innych. Myślałam że czasem tu zaglądają.
O tak, dofinansowanie trochę odciąża!Ja dalej jestem po stronie staraczki
W tym roku przeszliśmy już dwie procedury in vitro i chwilowo zablokowały nas finansejednak w połowie listopada możliwe że moja klinika skorzysta z programu dofinansowania wiec istnieje szansa że znowu zaczniemy działać
2 procedury, zostało mi z drugiej procedury 10 jajeczek które chce teraz wykorzystać ale musimy jeszcze zbadać immunologieO tak, dofinansowanie trochę odciąża!poza tym jak przeszłaś w tym roku 2 procedury to duże obciążenie dla organizmu. Ile już miałaś procedur?
wow duzo!!!2 procedury, zostało mi z drugiej procedury 10 jajeczek które chce teraz wykorzystać ale musimy jeszcze zbadać immunologie