reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Tak szybko są wyniki ? Ja dziś byłam u lekarki i też będę miała w przyszłym tygodniu biopsję i powiedziała mi że na wyniki będzie trzeba czekać do 10 tygodni.
Miałam biopsje podczas histeroskopii i wyniki miałam po 2 tygodniach. Może zależy na co pobierane są wycinki. 10 tygodni to bardzo długo!

reklama
Miałam biopsje podczas histeroskopii i wyniki miałam po 2 tygodniach. Może zależy na co pobierane są wycinki. 10 tygodni to bardzo długo!
Też mi się wydaje że bardzo długo. Nawet poczytałam w necie i raczej pojawia się termin dwa tygodnie. Gdzieś tam że trzy. Tak jak Ty piszesz. Dopytam jeszcze dokładniej w przyszłym tygodniu jak będę na badaniu.

Tak szybko są wyniki ? Ja dziś byłam u lekarki i też będę miała w przyszłym tygodniu biopsję i powiedziała mi że na wyniki będzie trzeba czekać do 10 tygodni.
Mi powiedział 10 dni.
Zależy jaka biopsja, bo moja immunolog to mi wymyśliła jakąś za 4500 i wyniki po 2 miesiącach , ona chciała coś takiego jak na załączonym zdjęciu ale moja klinika nie wysyła tam wycinków do badania.

Załączniki

• received_201119745986488.jpeg
    received_201119745986488.jpeg
    151 KB · Wyświetleń: 31
Mi powiedział 10 dni.
Zależy jaka biopsja, bo moja immunolog to mi wymyśliła jakąś za 4500 i wyniki po 2 miesiącach , ona chciała coś takiego jak na załączonym zdjęciu ale moja klinika nie wysyła tam wycinków do badania.
Ja w poniedziałek będę znała więcej szczegółów. Ale 2500 zł ma kosztować. A w końcu ile u Ciebie kosztowała ?

450 zł bo mam mieć oznaczone tylko CD138
Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź. Ja to dopiero wczoraj się dowiedziałam o tej biopsji że będziemy robić. I tak nawet nie wiedziałam do końca o co zapytać. Dopiero zgłębiłam trochę temat to jak w poniedziałek pójdę na wizytę to więcej popytam i się dowiem.

Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź. Ja to dopiero wczoraj się dowiedziałam o tej biopsji że będziemy robić. I tak nawet nie wiedziałam do końca o co zapytać. Dopiero zgłębiłam trochę temat to jak w poniedziałek pójdę na wizytę to więcej popytam i się dowiem.
Robi się ją przed owulacją, ja miałam w 11 dniu cyklu

A u mnie ma być znów po owulacji zaraz. I w poniedziałek mam iść na podgląd jak sytuacja wygląda. I w tedy decyzja kiedy biopsja
Ja byłam w 16 dc to zapytał czy stosuję antykoncepcję bo może dojść do zagnieżdżenia a po biopsji do poronienia
Powiedział że prawo zabrania im robić biopsję w drugiej połowie cyklu.

reklama
Do góry