Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CześćMamo Anioła
Jesteśmy w tej samej klinice , z tym że u innych lekarzy. Czy też przy drugiej procedurze mieliście znacznie mniej badań ?
Hej! No też tu ost zaglądałam a tu cisza! Co tam nowego u was dziewczyny?A co tu taka cisza?
Ale super!! Trzymam kciuki! Czasem tak lepiej..na "spontanie"A to ja się odezwę
Jesteśmy po pierwszej wizycie przygotowań do drugiej procedury
Okazuje się, że przy drugiej procedurze jest dużo mniej badań i jak nam kasa pozwoli to tak na prawdę już w październiku mogłabym podejść do stymulacji.
Tyle, że musimy sobie to przekalkulować, bo nie spodziewaliśmy się tak szybkiej drogi i wykładu finansowego.
my na razie jesteśmy zablokowani przez finanseDokładnie cisza tu! Same mamuśki zostaly i nikt nie transferuje... u mnie też się ruszyło! Jutro mam biopsje endometrium i zobaczymy może w listopadzie będzie transfer jak biopsja wyjdzie ok!