reklama
A to ja się odezwę
Jesteśmy po pierwszej wizycie przygotowań do drugiej procedury
Okazuje się, że przy drugiej procedurze jest dużo mniej badań i jak nam kasa pozwoli to tak na prawdę już w październiku mogłabym podejść do stymulacji.
Tyle, że musimy sobie to przekalkulować, bo nie spodziewaliśmy się tak szybkiej drogi i wykładu finansowego.
Okazuje się, że przy drugiej procedurze jest dużo mniej badań i jak nam kasa pozwoli to tak na prawdę już w październiku mogłabym podejść do stymulacji.
Tyle, że musimy sobie to przekalkulować, bo nie spodziewaliśmy się tak szybkiej drogi i wykładu finansowego.
MamaAniola
Fanka BB :)
CześćMamo Anioła
Jesteśmy w tej samej klinice , z tym że u innych lekarzy. Czy też przy drugiej procedurze mieliście znacznie mniej badań ?
Ja tez mialam wrazenie, ze do pierwszej procedury mialam tych badan od groma! Natomiast to wynikalo po prostu z naszej diagnostyki, musieli nas lepiej poznac jako pacjentow . Invicta (choc może i inne kliniki rowniez) ma wymóg pakietu aktualnych badań podczas podejścia do procedury/transferu - badania infekcyjne, cytologia, usg, wymaz w kierunku chlamydii i pewnie jeszcze jakieś, które mi umknęły. Może ta wieksza ilość badań w waszym przypadku przy pierwszej procedurze też wynikała z diagnostyki?
MamaAniola
A ja, dziewczyny, myślałam o Was ostatnio! Mówcie, proszę, co u Was słychać!
Hej! No też tu ost zaglądałam a tu cisza! Co tam nowego u was dziewczyny?A co tu taka cisza?
Ja coraz bardziej kocham bycie mamą nigdy nie sądziłam że aż tak się odnajdę w tej roli
Dzisiaj byliśmy u dietetyka..powoli bedziemy wprowadzać "normalne" mleko małemu by sprawdzić czy dalej ma tą alergię na mleko krowie..także trzymajcie kciuki
Ale super!! Trzymam kciuki! Czasem tak lepiej..na "spontanie"A to ja się odezwę
marzycielko
my na razie jesteśmy zablokowani przez finanseDokładnie cisza tu! Same mamuśki zostaly i nikt nie transferuje... u mnie też się ruszyło! Jutro mam biopsje endometrium i zobaczymy może w listopadzie będzie transfer jak biopsja wyjdzie ok!
reklama
MamaAniola
Ja chętnie bym transferowała, ale macica w letargu