Dziewczyny, kropek nadal z nami Beta z dziś 142, tym razem lekarz mnie zbadał, nie ma płynu w macicy, nie wiadomo skąd jest krwawienie. Mam zrobić betę w poniedziałek i środę, w czwartek wizyta z usg. Skurcze się trochę uspokoiły, biorę nospe, krwawienie mam nadal. Podejrzewam, że dla własnego spokoju betę będę powtarzać co dwa dni do wizyty. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre rady, jesteście nieocenione
reklama
Kinga123..
Zaangażowana w BB
U mnie beta rosła, miałam krwawienie ze skrzepami nawet, krwiak pojawił się później, rósł itp z czasem się wchłonął. Teraz mój kropek ma już 1,5 roku trzymam kciuki za WasDziewczyny, kropek nadal z nami Beta z dziś 142, tym razem lekarz mnie zbadał, nie ma płynu w macicy, nie wiadomo skąd jest krwawienie. Mam zrobić betę w poniedziałek i środę, w czwartek wizyta z usg. Skurcze się trochę uspokoiły, biorę nospe, krwawienie mam nadal. Podejrzewam, że dla własnego spokoju betę będę powtarzać co dwa dni do wizyty. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre rady, jesteście nieocenione
Ostatnia edycja:
Trzymamy kciuki!!!Dziewczyny, kropek nadal z nami Beta z dziś 142, tym razem lekarz mnie zbadał, nie ma płynu w macicy, nie wiadomo skąd jest krwawienie. Mam zrobić betę w poniedziałek i środę, w czwartek wizyta z usg. Skurcze się trochę uspokoiły, biorę nospe, krwawienie mam nadal. Podejrzewam, że dla własnego spokoju betę będę powtarzać co dwa dni do wizyty. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre rady, jesteście nieocenione
Madziara12345
Aktywna w BB
Bardzo mi przykroPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Bardzo mi przykro sama jestem po 4 poronieniach i wiem jak to boli. Czy badałaś się immunologicznie? Czy zarodki były badane? Miałaś histeroskopie z badaniem wycinka endometrium pod kątem stanu zapalnego? Pytam bo u mnie immunologia i stan zapalny były najprawdopodobniej przyczyną niepowodzeń. To, że 4 razy nie wyszło nie oznacza, że kolejny raz nie będzie tym szczęśliwym - czego jestem żywym dowodem. Trzymaj się tulęPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Ojejku..strasznie mi przykro ściskam Cię mocno i wierzę że w końcu Ci się uda! Nie załamuj sięPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Poroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Bardzo mi przykro
MamaAniola
Fanka BB :)
Boże... nie ma słów bardzo mi przykro.... Ściskam Cie mocnoPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
reklama
bardzo mi przykrotrzymaj się i nie poddawajPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.