reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Dziewczyny, kropek nadal z nami ❤️ Beta z dziś 142, tym razem lekarz mnie zbadał, nie ma płynu w macicy, nie wiadomo skąd jest krwawienie. Mam zrobić betę w poniedziałek i środę, w czwartek wizyta z usg. Skurcze się trochę uspokoiły, biorę nospe, krwawienie mam nadal. Podejrzewam, że dla własnego spokoju betę będę powtarzać co dwa dni do wizyty. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre rady, jesteście nieocenione 😘😘😘

reklama
Dziewczyny, kropek nadal z nami ❤️ Beta z dziś 142, tym razem lekarz mnie zbadał, nie ma płynu w macicy, nie wiadomo skąd jest krwawienie. Mam zrobić betę w poniedziałek i środę, w czwartek wizyta z usg. Skurcze się trochę uspokoiły, biorę nospe, krwawienie mam nadal. Podejrzewam, że dla własnego spokoju betę będę powtarzać co dwa dni do wizyty. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre rady, jesteście nieocenione 😘😘😘
U mnie beta rosła, miałam krwawienie ze skrzepami nawet, krwiak pojawił się później, rósł itp z czasem się wchłonął. Teraz mój kropek ma już 1,5 roku❤️ trzymam kciuki za Was 💚🙂💚

Ostatnia edycja:
Trzymamy kciuki!!!

Poroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Bardzo mi przykro 😔 sama jestem po 4 poronieniach i wiem jak to boli. Czy badałaś się immunologicznie? Czy zarodki były badane? Miałaś histeroskopie z badaniem wycinka endometrium pod kątem stanu zapalnego? Pytam bo u mnie immunologia i stan zapalny były najprawdopodobniej przyczyną niepowodzeń. To, że 4 razy nie wyszło nie oznacza, że kolejny raz nie będzie tym szczęśliwym - czego jestem żywym dowodem. Trzymaj się ❤️tulę

Poroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Ojejku..strasznie mi przykro 😥 ściskam Cię mocno i wierzę że w końcu Ci się uda! Nie załamuj się 😘😘😘

reklama
Do góry